Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

P712m can't see 6Gb SAS switches

gatuk
Occasional Contributor

P712m can't see 6Gb SAS switches

Probably some brain f*rt on my part but I have some blades (BL465c G7) in a c7000 enclosure with P712m SAS cards. The problem is the cards cannot see any SAS devices (neither tape nor drives) and the 6G SAS switch can't see the cards either. Even the OA doesn't see the cards talking to the 6G SAS. on the port mapping (although the cards are visible in the slots).

The cards *are* in the correct mezzanine slot and swapping them with P700 cards demonstrate the links are working, zones are fine etc. It is in single initiator mode.

What am I forgetting about ? I am pretty sure this hardware combination has worked before and my next step is to take the firmware back a little as it is all up-to-date.

1 REPLY
gatuk
Occasional Contributor

Re: P712m can't see 6Gb SAS switches

Doh!  The p712m is a 2-lane device and not a 4-lane device.