Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

server geting hang while installing SPP bundle

cooldudeleo
Occasional Contributor

server geting hang while installing SPP bundle

Hello,

i am trying to install HP SPP bundle in HP BL 460c gen8 server. server boots in spp image and it hangs after hp logo.

if i disable the HBA card in Bios (PCI devices) , it boots normalli into the SPP and firmwares upgrading normally. But again i enable the HBA card, it stucks in Hp log.

i faced this issue in 3 servers. 

kindly guide me to take necessary action on this issue.

Regards,

R. Leodharaneraja

 

 

1 REPLY
Jimmy Vance
HPE Pro

Re: server geting hang while installing SPP bundle

While I haven't seen this issue, some more detail might help others provide a solution to your issue

Which version of the SPP are you using?
What model HBA?
What are the current firmware revisions of System ROM, iLO, and OA?

Regards

 

 

 

 




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!