Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

system health no display

ali3ras
Frequent Visitor

system health no display

 

Hi everyone

 

 

 

WE have an enclosure c7000 with four bl480c blades one of the blades has health lamp let

i can not get any display through the KVM or through integrated remote  console when accessing through ILO  

on the status summery it sys

Current Firmware: 

2.15   01/17/2013

 

 

system health        Failed

 

Fans:

 Ok

Temperatures:

 Failed

VRMs:

 Ok

 

 

 

 

  Location  

  Status  

  Reading  

  Thresholds  

Temp 1:  

  Memory Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 81C; Critical:86C  

Temp 2:  

  CPU Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 70C; Critical:75C  

Temp 3:  

  CPU 1  

  Failed  

  0C  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 4:  

  CPU 1  

  Failed  

  0C  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 5:  

  System Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 40C; Critical:45C  

Temp 6:  

  CPU 2  

  n/a  

  n/a  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 7:  

  CPU 2  

  n/a  

  n/a  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 8:  

  Ambient Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 40C; Critical:45C

 

 

  Location  

  Status  

  Speed  

Virtual Fan:  

  System Zone  

  Ok  

  0%  

 

     

 

 please help

2 REPLIES
Robert_Jewell
Honored Contributor

Re: system health no display

It looks to me that CPU 1 has a problem that is causing the failure.    I assume that the other blades are not having a problem, but you should check the same iLO status to see if there are any high temps being reported.

 

I would also look at the sysems IML log for events leading up to the problem.

 

Bob

----------------
Was this helpful? Like this post by giving me a thumbs up below!
jredondo
Advisor

Re: system health no display

 

I will like check with you if you had the same symptoms what I.

 

Blade model: BL465c G5

iLO firmware versión:  2.15.

SO drivers updated.

 

 error03.PNG