HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Blade server mesage "Not configured for Virtual Connect" display in OA

 
raymondpx
Occasional Visitor

Blade server mesage "Not configured for Virtual Connect" display in OA

Dear All

 

I find out the message "Not configured for Virtual Connect" display in OA blade server, I cannot apply server profile from VC, any person have solution to fix it?

 

Thanks

 

Blade C7000 Enclosures

OA firmware: 3.3

BL460C G7 / Firmware is up to date

Flex-10 Ent EDN x2

3 REPLIES
raymondpx
Occasional Visitor

Re: Blade server mesage "Not configured for Virtual Connect" display in OA

Why "Not configured for Virtual Connect" display in OA?

is it possible to perform some configuration for Blade server?
Matti_Kurkela
Honored Contributor

Re: Blade server mesage "Not configured for Virtual Connect" display in OA

I think there is a setting in the blade BIOS, with two values: either VirtualConnect or not.

MK
Jimmy Vance
HPE Pro

Re: Blade server mesage "Not configured for Virtual Connect" display in OA

By chance is the server powered on? To apply a profile, the server in that bay must be powered off.




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!