HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hp c7000 VC flex - Active/Active Shared uplink- FAilover testing

 
Aman1
Occasional Visitor

Hp c7000 VC flex - Active/Active Shared uplink- FAilover testing

Hi,

I have created shared uplink sets named VC_A and VC_B. VC_A is connected to port 1.1 on switch A and VC_B is connected to port 2,1 on switch B and  both are in seperate lacp. Both are showing as linkes Active on Virtual connect.

But while testign failover. When i disconnect VC_B , traffic keeps flowing through VC_A without any issues.

But as soon as i disconnect VC_A cable, traffic stops and network goes down., I have enable smart link and made sure that fast cache option is disabled in advance settings as well.

 

Please suggest, i can share more details if required.

1 REPLY
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Hp c7000 VC flex - Active/Active Shared uplink- FAilover testing

I did not work with virtual connect for a long time, so I may be wrong.

But AFAIR the ports of both modules need to be in a single set for failover.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!