HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

LOM NICs from BL680cG5 show up in VC as well as 10GbE flex-10 Mezzanine card, why?

 
LouisH
Valued Contributor

LOM NICs from BL680cG5 show up in VC as well as 10GbE flex-10 Mezzanine card, why?

We have a C7000 enclosure with twp BL680cG5 in bay 1 and 2. Each BL680 has four 1GbE NICs (on board) and an additional Flex10 mezzanine card in Mezz2. Interconnects are: 1&2- 10GbE pass-thru's, 3&4 - HP 8/24 Port SAN switch,

5&6 - Virtual Connect Flex-10, 7&8 - 1GbE pass-thru's. VC shows interconnect bays 1&2 as 10 GbE pass-thru's (but unmannaged) which IS just what I would expect. However, when creating a server profile, the 4 LOM NIC's show up as port 1 - 4 and mapped to bays 1&2. Virtual Connect can't manage them, so why do they show up when configuring a server profile? To get around this, we had to "unassigned" them in order to configure the Flex-10 NIC's. If we didn't then anything we set up as 1GbE or below would pick a 1GbE LOM by default, and set it to 1GbE.

So, my question is: If VC can't manage these NIC's why display them as a valid port selection? Very confusing...

 

By the way: OA f/w is 3.30 and VC f/w is 3.70

 

Regards,

 

Louis