HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Request failed during HP Virtual Connect Domain Setup Wizard

 
Anthony_137
Frequent Advisor

Request failed during HP Virtual Connect Domain Setup Wizard

Hi everybody,

I'm trying to configure Virtual Connect Manager on my c3000. Wizard's step Local Enclosure, show error "Request Failed" when I click Next.

Did you have any idea ? 

Antho
5 REPLIES
Hongjun Ma
Trusted Contributor

Re: Request failed during HP Virtual Connect Domain Setup Wizard

can you send the screen capture showing the whole VCM page including error? What's the OA and VC version?

My VC blog: http://hongjunma.wordpress.com



Anthony_137
Frequent Advisor

Re: Request failed during HP Virtual Connect Domain Setup Wizard

Please see attachment for screenshot.

OA version : 3.32

VC version : 2.32 (origin's firmware).

Antho
Anthony_137
Frequent Advisor

Re: Request failed during HP Virtual Connect Domain Setup Wizard

Hum... i'm find a solution : I've used "clear VC mode" in Reset Factory Defaults menu.

Antho
Hongjun Ma
Trusted Contributor

Re: Request failed during HP Virtual Connect Domain Setup Wizard

good. so it's working now after "clear VC mode"?
My VC blog: http://hongjunma.wordpress.com



Anthony_137
Frequent Advisor

Re: Request failed during HP Virtual Connect Domain Setup Wizard

Yes, after clear vc mode, wizard has been finished.

Antho