BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SAN boot on BL460C G1 via VirtualConnect

mtornqvi
Occasional Advisor

SAN boot on BL460C G1 via VirtualConnect

Hello

 

I have a bit of a problem we have a HP c7000 chassis and a bunch of blades in it. Suddenly a day then we patched and restarted the windows blades that boot from SAN it wouln´t boot again. I can´t see the SAN LUN in the emulex BIOS anymore. The blades is BL460c G1 and running windows 2008 r2.

 

The strange thing is that i can remap the servers profile that dont want to start to another bladslot via VC and then it boots fine. I have tried changing the HBA cards in the blads change the whole blad server to nothing helps. All other blades in the chassie works fine but bay 2, 3 and 7 is not booting corectly. Any idés what can be wrong or somthing you think i should test? Glad for any help i can get.

 

Regards

Magnus

3 REPLIES
scharchouf
Trusted Contributor

Re: SAN boot on BL460C G1 via VirtualConnect

Send me in private message an ShowAll I try to verify configuration for you

I work for HP
A quick resolution to technical issues for your HP Enterprise products is just a click away HP Support Center Knowledge-base
See Self Help Post for more details

mtornqvi
Occasional Advisor

Re: SAN boot on BL460C G1 via VirtualConnect

Hello

 

How do i do that? From CLI do i need to connect to the VC or the OA? Im prity new to the HP bladesystems. The strange thing is the blades worked fine and the only thing that was done was a normal updated of windows and a reboot.

 

Regards

Magnus