HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

VC Modules and c7000 Enclosure Generation Compatibility

 
dlesterabecu
Occasional Collector

VC Modules and c7000 Enclosure Generation Compatibility

Hi All,

Been working a while on a project that included pulling the Flex-10 Enet (P/N 455880-B21) VCMs from an older Generation 1 c7000 chassis and trying to reuse them in a newer c7000 Gen 3 Platinum chassis. The strange thing is the 10Gb Ethernet works no problem, but when I attempt to use a 1Gb Copper SFP (which were in use when the module was in the original Gen1 chassis) they will not link to any switches I connect them to.

Which leads me to my question, I know that with VC Firmware updates some older modules have been made unsupported, but is there the same situation with chassis generations dropping support for certain modules? I'm beginning to think that this could be my issue.

Thanks

2 REPLIES
LouisH
Valued Contributor

Re: VC Modules and c7000 Enclosure Generation Compatibility

Might I ask what your OA versions are and what version your VCMs are?

Might shed some light on what's going on...

 

regards,

 

Louis

dlesterabecu
Occasional Collector

Re: VC Modules and c7000 Enclosure Generation Compatibility

Everything is up to 4.45 on the VCMs, and my OA is 4.50