BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Virtual Connect Domain Status Critical!!

Eryk
Occasional Advisor

Virtual Connect Domain Status Critical!!

I have been trying to scour through posts to find a fix to this issue but to no avail. I have a C7000 Enclosures with two 

VC modules that have been running fine for years and on an audit I found that the DOmain status says Critical and gives me the Error : 

"The domain is incapable of managing its contained VC components."

I have tried to resync the two modules but they fail everytime.

The Stacking Link just says nop connection

and the VC manager just says they are geting NO Communication from the modules.

 

How do I fix this? I sincerely hope it does not come down to rebuilding the domain but I am not sure what else to do. They are obviously passing traffic but they are no longer manageable. 

 

 

3 REPLIES
LouisH
Valued Contributor

Re: Virtual Connect Domain Status Critical!!

Could you post your versions of VCM and OA please?

 

regards,

Louis

Eryk
Occasional Advisor

Re: Virtual Connect Domain Status Critical!!

Absolutely,

 

=======================================================================
Enclosure Bay Module Version
=======================================================================
SGH048P76N 1 HP VC Flex-10 Enet Module 3.15 2010-10-09T07:18:16Z
-----------------------------------------------------------------------
SGH048P76N 2 HP VC Flex-10 Enet Module 3.15 2010-10-09T07:18:16Z
-----------------------------------------------------------------------
SGH048P76N 3 HP B-series 8/12c SAN
Switch BladeSystem
c-Class
-----------------------------------------------------------------------
SGH048P76N 4 HP B-series 8/12c SAN
Switch BladeSystem
c-Class

Firmware Version

1BladeSystem c7000 DDR2 Onboard Administrator with KVM HP     4.50 Jul 24 2015

2 BladeSystem c7000 DDR2Onboard Administrator with KVM HP     4.50 Jul 24 2015

 

msh_it
Frequent Advisor

Re: Virtual Connect Domain Status Critical!!

Hi

The first thing to do is to upgrade the VC firmware to the latest version, as you are running the latest OA 4.50. I belive this will resolve the issue.

 

-------------------------------

msh_it | UAE | AbuDhabi

If you feel this was helpful please click the KUDOS! Below!