Client Automation Standard Practitioners Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

error msg while deploying agent using LDAP

Frequent Advisor

error msg while deploying agent using LDAP

theres an error msg everytime i try to deploy an agent to a machine "failed to connect to
//mecury/ipc$ as user mecury\administrator.code:
logon failure: unknown user name or bad password.}{debug:exit(1), exit status was 1"
5 REPLIES
Honored Contributor

Re: error msg while deploying agent using LDAP

The message says it all.
Correct the user/password issue so the agent can be installed.
You must use a user id with elevated privileges
Frequent Advisor

Re: error msg while deploying agent using LDAP

Roy, thanks for your quick respons.
actually which user ID? local user ID or domain user ID. I am already created and try to used domain ID member of administrator.
username : OVCCMserver.hp.com\jermias
Password : ******

note :
-user : jermias member of Administrator
-domain : OVCCMserver.hp.com
-server name : DCagent

that's correct?
thanks
Honored Contributor

Re: error msg while deploying agent using LDAP

If the client is in a domain the a domain admin should be ok, if not then a local admin is required.
Frequent Advisor

Re: error msg while deploying agent using LDAP

Dear Roy,
It's worked now.OVCCM Server can deploying agent used user local ID.
thanks

Best Regards,
Jermias
Honored Contributor

Re: error msg while deploying agent using LDAP

Glad I could assist.
Good luck.
//Add this to "OnDomLoad" event