cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

3300 trouble

 
kamilfn
Occasional Advisor

3300 trouble

 Hi.
I have trouble with my 3300.



When i try connect to webserver it ask me for password, after accept page starts load and it freeze and also stop respond to ping. Switch is not visible in arp so after few second i have "destination host is unreachable".



Then i have to wait about 1-3 minutes and it starting to work again. If i use telnet it works ok and problem doesnt occur.



Strange is that when he stop to respond, packets are switching normally so his main function is ok.



Can i do something with this?



 



 



Sry for double post but i had some problem "Error Occurred While Processing Request


Attribute validation error for tag CFMAIL."


 



This message was edited by kamilfn on 3-9-10 @ 3:21 AM
3 REPLIES
Fred_Mancen_1
Super Advisor

Re: 3300 trouble

Are you running the latest software version in this switch? If not, I strongly recommend a software upgrade. If the software version is already updated, I suggest you to upload the firmware again, and make sure that the web application is ok.



HTH



kamilfn
Occasional Advisor

Re: 3300 trouble

Ok, i'll try to do this again.



I found that when i turned off snmp everything is ok. 



I dont need snmp actually so when i'll have some spare time i'll try to update again.



Thx for answer.



kamilfn
Occasional Advisor

Re: 3300 trouble

Turning off SNMP didn't fix problem but i decreased  aging time from 1800 to 800 and now its ok.