Disk Arrays
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can not connect HP9000 rp4440 to EVA3000!!

SOLVED
Go to solution
hung_9
Advisor

Can not connect HP9000 rp4440 to EVA3000!!

Hi all
I am now installing Server rp4440, hpux 11.11,
and then the two HBA A6795A, then secure path 3.0D
After that I connect my server to the two SAN Switch.
and these two SAN switch is connected to the EVA3000. (My purpose is to assign vdisk from EVA3000 to my server)

Then power on my all systems
the two SAN switch is OK. EVA3000 is OK, I can use SAM server to configure EVA3000.

But my HP 9000 server is dump.
It said I/O error when scanning fcp.

I cannot join my HP 9000 to the SAN switch with EVA3000 connected.


Any body can help???


If I shutdown the EVA (connect my HP 9000 server to the two SAN switch only)
My server can boot normally, and the two switch can see the server


Why?
Help me!
Thanks
5 REPLIES
Ranjith_5
Honored Contributor
Solution

Re: Can not connect HP9000 rp4440 to EVA3000!!

Hi hung,
Pls give the output of ioscan -fnC fc
and fcmutil on the desired fc card.

Problem can be with the LC cable between server & SAN swith. Any way pls furnish with he above mentioned command ouputs..

regards,
Syam
hung_9
Advisor

Re: Can not connect HP9000 rp4440 to EVA3000!!

hi Syam
I have attached the output of the command as your request, And what I see at my Server 9000 when it dumps

Futher more, when I create a zone that includes only server and the two SAN Switch, and another zone that includes the EVA 3000, SAN Switch, and SMA server. My HP9000 boot normally.

if I join my HP9000 server with EVA3000 in the same zone, My server dump!!!

Help me!!
Thanks alot
Hung
Leif Halvarsson_2
Honored Contributor

Re: Can not connect HP9000 rp4440 to EVA3000!!

Hi,
Is the server configured in the EVA as a HP-UX host, not a Windows or something other.
malki_3
Frequent Advisor

Re: Can not connect HP9000 rp4440 to EVA3000!!

Have you secure path installed on your HP9000 ?
hung_9
Advisor

Re: Can not connect HP9000 rp4440 to EVA3000!!

Thank you for all your reply.
I have resolved my problem, Just the matter of patch.
I install all patches in the support plus disk. And that is OK
Thank one more time!
Hung