Disk Arrays
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Command View EVA (6, 6.02 and 7) Service start times out

SOLVED
Go to solution
Rudolf Stark
Advisor

Command View EVA (6, 6.02 and 7) Service start times out

Hello,

on all 3 Versions (6, 6.02 and 7) of Command View EVA (EVA4000, XCS 6.100) the service could not start: It stays on "starting", and stop, start and restart are greyed out. Only the properties to manual or disabled for next restart can be changed.

Before, the Microsoft-Hotfixes where installed, but after "deinstalling" them (by using the System-Image-before), same problem. So I would say "no changes occur"!

Any ideas?

Thanks and regards
Rudolf
3 REPLIES
Peter Reuter
Occasional Visitor

Re: Command View EVA (6, 6.02 and 7) Service start times out

I am having the same issues after installing the latest batch of hotfixes. I am keen to hear if there is a solution to this.

Peter.
Peter Reuter
Occasional Visitor
Solution

Re: Command View EVA (6, 6.02 and 7) Service start times out

I ended up trying everything

- un-installed hotfixes
- re-image management server to previous hotfix install
- replaced hba
- replaced fibre cable

The solution in the end was to power cycle the 2 controllers, this was the only thing I could do to get the command view eva service to start. (not the ideal solution but I am lucky enough the system isn't live yet)

I am running command view 7.0 for EVA 4000 HSV200 version 6110

Peter
Rudolf Stark
Advisor

Re: Command View EVA (6, 6.02 and 7) Service start times out

Thank you Peter,

I have disbaled the FC-Ports on the node, and the service is starting, but CV has no accesss to the EVA. Then I have rebooted the Master-Controller due to an outstanding operation -> this solves the issue.

So your tip, rebooting the Controllers would also fixed the problem!

Regards
Rudolf