Storage Boards Cleanup
To make it easier to find information about HPE Storage products and solutions, we are doing spring cleaning. This includes consolidation of some older boards, and a simpler structure that more accurately reflects how people use HPE Storage.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MSA30

Nizam_1
Occasional Visitor

MSA30

HDD install in slot 8-14 cannot detect in ACU. Unplug both SCSI connector from MSA 30, all HDD blinking (1-14).

Any configuration needed before install new HDD in slot 8-14?
2 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: MSA30

I assume you have a dual bus configuration and a problem with the second bus. Try the good known HBA with the other channel to ensure the enclosure is good.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Nizam_1
Occasional Visitor

Re: MSA30

Thanks Torsten.

But the MSA is connected direct attach to server using SCSI. Enclosure have 2 SCSI port A and B. Both SCSI connected to server SCSI card A1 and B1.

Is that any configuration need to be done in SCSI card level (from server) or the enclosure itself having problem?

FYI, I've done troubleshooting; change the SCSI cable, reboot the MSA, change the HDD slot but same issue.