Storage Boards Cleanup
To make it easier to find information about HPE Storage products and solutions, we are doing spring cleaning. This includes consolidation of some older boards, and a simpler structure that more accurately reflects how people use HPE Storage.
Disk Arrays
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

VA boot hangs on "Uncompressing Linux...OK, booting the kernel"

SOLVED
Go to solution
Maelito77
Occasional Visitor

VA boot hangs on "Uncompressing Linux...OK, booting the kernel"

Hi Guys
I am trying to setup the laptop demo with Vmware SRM and LHN VSA.
I have followed the instructions but I still can get the VA to boot up as everytime this hands on "Uncompressing Linux...OK, booting the kernel".
I have imported the OVA and also registered the VMX and still the same, even on different VWorkstations.
Can someone please help?
Thanks, Ismael
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.Thread moved from"HP LeftHand P4000" to "disk array".--Forum's Moderator
4 REPLIES
Uwe Zessin
Honored Contributor
Solution

Re: VA boot hangs on "Uncompressing Linux...OK, booting the kernel"

How long did you wait?
The first boot does take a long time -
even on a server with multiple fast disks.
.
Maelito77
Occasional Visitor

Re: VA boot hangs on "Uncompressing Linux...OK, booting the kernel"

Hi
I have left it all night long and still no movement...
I have even downloaded a new VA from Vmware market place.
Have you tried loading this VA on your side?
Maybe it's something to do with my Workstation version (7 & 7.1)
Thanks
Maelito77
Occasional Visitor

Re: VA boot hangs on "Uncompressing Linux...OK, booting the kernel"

Hi
I managed to get this to work.
I have re downloaded this VA from HP and used VMware Workstation 7.1.
Now I can use the VA.
YAY!!!!!
Thanks
Maelito77
Occasional Visitor

Re: VA boot hangs on "Uncompressing Linux...OK, booting the kernel"

Hi
I managed to get this to work.
I have re downloaded this VA from HP and used VMware Workstation 7.1.
Now I can use the VA.
YAY!!!!!
Thanks