Storage Boards Cleanup
To make it easier to find information about HPE Storage products and solutions, we are doing spring cleaning. This includes consolidation of some older boards, and a simpler structure that more accurately reflects how people use HPE Storage.
Disk Arrays
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

VA7100 Device is not ready

Manuel_8
Advisor

VA7100 Device is not ready

Hello,
I've a N server whit VA7100, I have configure some LUNS whitout problems.
My problem is thet when I ecxecute armsdp -a 000320039 command, I see the above error messag:

The device is not ready

Why????


Can somebady help me please??
6 REPLIES
Ricardo Rocha
Valued Contributor

Re: VA7100 Device is not ready

Hi

Did you, by any chance, do something to Lun 0?
Are the leds all green on the VA?

What happens when you execute armdiscover?

Bye
"there is this old man who spent so much of his life sleeping that he is able to keep awake for the rest of his years"
hyun-seok kim
Frequent Advisor

Re: VA7100 Device is not ready

I'm not sure..

But

1. /opt/sanmgr/commandview/client/sbin/HA_dial_stop
2. HA_dial_start
3. armdsp -i
4. cvui

Look luck..
UNIX for all
Manuel_8
Advisor

Re: VA7100 Device is not ready

I verify and I see thet The LUN 0 is't present, to verify I use vfpdsp -L 0, because armdsp not function.
I can to creating the LUN with vfpcfg -L 0 -a 50M -g 1 but not function, I try also vfpcfg -L 0 -a 50 -g 1 but nothing.

Have you an idea to help me please.......

Thanks for your helps
Manuel_8
Advisor

Re: VA7100 Device is not ready

I see, with command vfpdsp -f, that my 4 disk to 36Gb are't included , I verify with vfpdsp -s that my parameter "AUTOINCLUDED" is TRUE.
What can I'm doing ???

Thanks for yours helps


Manuel
Eugeny Brychkov
Honored Contributor

Re: VA7100 Device is not ready

Manuel,
please post (in attachment) outputs of vfpdsp with all possible options (-c, -d, ...)
I need to check them all
Eugeny
Manuel_8
Advisor

Re: VA7100 Device is not ready

Thanks for all helps, I solve this problem exctrating and inserting the disks.

Thanks


Hello