Disk Enclosures
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

EVA3000 problems

Domen Setar
Advisor

EVA3000 problems

Hi,

Yesterday we suffered power outage on our EVA3000 disk array and CVE server. After power returned, EVA booted normaly. Later I noticed following problem:
EVA3000 is alive. I can see LUN-s on servers, but I can't access EVA3000 neither over CVE (V8) nor over SSSU. SSSU error is "storage cell is not initialized".

Does anyone have an idea what could be wrong?

P.S.: I tried to manage EVA3000 over my old CVE aplliance. The problem is the same. It must be something wrong on EVA3000.

Best regards

Domen
7 REPLIES
Rob Leadbeater
Honored Contributor

Re: EVA3000 problems

Hi,

Have you tried restarting Command View ?

It might just be that things came up in a strange order and CV EVA has got confused...

Cheers,

Rob
Domen Setar
Advisor

Re: EVA3000 problems

Hi Rob,

I rebooted CVE server and the situation is the same. Actualy it is worse, because I can't access CVE over WEB. I have to use RDP.

Domen
IBaltay
Honored Contributor

Re: EVA3000 problems

Hi,
did you upgrade the CVE after the power cut pls?
the pain is one part of the reality
Domen Setar
Advisor

Re: EVA3000 problems

No. I didn't. Why?
IBaltay
Honored Contributor

Re: EVA3000 problems

It was just a question towards the possible eva controller and cve version incompatibility...
the pain is one part of the reality
Rob Leadbeater
Honored Contributor

Re: EVA3000 problems

Hi,

> I can't access CVE over WEB. I have to use RDP

Are you sure that all the other equipment came back up OK following the power outage ?Any network problems ?

Is CV EVA box plugged into the same SAN switch as the EVA3000 and hosts ? Maybe you only have one path to it ?

Cheers,

Rob
Domen Setar
Advisor

Re: EVA3000 problems

Hi,

Thanks for the help. Resync of controlers was needed to solve the problem.

Case closed.