Disk Enclosures
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

LVM and other problems with 40GB disk in an E55 (9000/856)

Christoph Plattner
Occasional Advisor

LVM and other problems with 40GB disk in an E55 (9000/856)

 
Linux/UNIX-!FAN
3 REPLIES
Bill McNAMARA_1
Honored Contributor

Re: LVM and other problems with 40GB disk in an E55 (9000/856)

I'd be interested in seeing what a pvdisplay of the PV looks like, as well as a vgdisplay of the vg.

You may simply have corrupt PVRAs (lvm headers) that can be repaired with a vgcfg restore, one the /etc/lvmconf/ files for vg01 still exist correctly.

strings /etc/lvmtab also just for verification..

You did do a pvcreate right?
!

Good luck,
Bill
It works for me (tm)
harry d brown jr
Honored Contributor

Re: LVM and other problems with 40GB disk in an E55 (9000/856)

This appears to be a duplicate of :

http://forums.itrc.hp.com/cm/QuestionAnswer/1,,0xec71107d277ad611abdb0090277a778c,00.html

It's the IDE to SCSI converter adapter that is probably the issue here.

live free or die
harry
Live Free or Die
Sandip Ghosh
Honored Contributor

Re: LVM and other problems with 40GB disk in an E55 (9000/856)

I don't think that vgcreate command takes two disks at a time during creation of the VG. First you have to create the VG with the first disk then you have to do 'vgextend for the rest of the disks. vgextend can take the multiple disk as the argument but I don't think that vgcreate takes multiple disks as the argument.


Sandip
Good Luck!!!