Disk Enclosures
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with XCS 5100 and Command View 5

Larry De Clay
Frequent Advisor

Problem with XCS 5100 and Command View 5

Hi everyone,
I have a SMA with Command View 5.0 (was upgraded) and everything is fine.
Now I have a new one EVA4000 and it comes with XCS 5031. The EVA was initialized fine without problems.
After I upgraded to XCS 5100 the Command View see the EVA in the left pane, but in the right pane doesn´t appear the properties instead a "404 error".
Then I downgrade the XCS to 5031 again trought the SSSU and the Command View see it correctly.

Somebody have experience with that ?

Thanks,
Larry
5 REPLIES
Mustafa Gulercan
Respected Contributor

Re: Problem with XCS 5100 and Command View 5

hi;
i had the same problem i think it is a bug for command view.
check the installation directory like following ;
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Sanworks\Element Manager for StorageWorks HSV
is there a directory for youe EVA.
if not rename HSV210V500 to HSV210V510

regards;
mustafa
Mustafa Gulercan
Respected Contributor

Re: Problem with XCS 5100 and Command View 5

right click and choose properties at the web page appearing "404 Error".
check the Addrss (URL),be sure it is is really exist.
Steven Clementi
Honored Contributor

Re: Problem with XCS 5100 and Command View 5

Larry:

Did you try restarting Command View? or rebooting the server Command View is running on? Sometimes CV gets confused after a firmware update and needs to be refreshed, more than just the refresh button.


Steven
Steven Clementi
HP Master ASE, Storage and Clustering
MCSE (NT 4.0, W2K, W2K3)
VCP (ESX2, Vi3, vSphere4, vSphere5)
RHCE
NPP3 (Nutanix Platform Professional)
Larry De Clay
Frequent Advisor

Re: Problem with XCS 5100 and Command View 5

Thanks for the answers.

Mustafa, I will try your recommendation.

Steven, I restarted the Command View services and rebooted the SMA but the problem persist.

Thanks,
Larry
Antony Valderrama
Occasional Visitor

Re: Problem with XCS 5100 and Command View 5

Hi larry try delete cookies this option funtion for me