Disk Enclosures
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Secure path giving error "no SecurePath device found"

SOLVED
Go to solution
ManojK_1
Valued Contributor

Secure path giving error "no SecurePath device found"

Hi Friends,

I have recently upgraded secure path in our HP Unix servers which is connected to eva8000.

After restarting the server "autopath display" command is throwing an abnormal ouput like
"AUTOPATH : no SecurePath device found".

If i am doing a "autopath discover" command , after that "autopath display" command is giving proper output.

For every reboot "autopath display" is giving the same error. So after every reboot i am running "autopath discover command manually for getting the proper "autopath display" output.

Upgraded secure path version is A.3.0F.02F.02F
(version 3 sp2 patchset2)

How can i fix this issue?

If i am
Thanks and Regards,
Manoj K
4 REPLIES
Duncan Edmonstone
Honored Contributor

Re: Secure path giving error "no SecurePath device found"

ManojK_1
Valued Contributor

Re: Secure path giving error "no SecurePath device found"

Hi Duncon,

Thanks for your information. I have downloaded secure path 3 service pack 3. But not able to apply as the servers are in production environment and it is online.

Once i will get a downtime i will do that and will give you the feed back.

Also i noticed that while server boots it is giving a message that autopath discover is not set. How i can enable autopath discover to run automatically when the server starts.

Thanks and Regards,
Manoj K
Server Application Support
Bank Muscat-IT
Ruwi ,Sultanate Of Oman
Phone: +968 24768557

Over one million satisfied customers by 2010 through continuous enhancement of stakeholder value.
Thanks and Regards,
Manoj K
Duncan Edmonstone
Honored Contributor
Solution

Re: Secure path giving error "no SecurePath device found"

When you run "autopath display" immediately after the reboot what is the status of "Auto Discover"? Is it set to ON?

If not you can turn on auto-discovery using:

autopath discover on

see p87 of the manual:

http://bizsupport.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01403983/c01403983.pdf

HTH

Duncan

HTH

Duncan
ManojK_1
Valued Contributor

Re: Secure path giving error "no SecurePath device found"

Thanks duncan,

I got the solution.

Manoj K
Thanks and Regards,
Manoj K