Disk Enclosures
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

connection between RX4610 and VA7100

CSP_ALGERIA
Frequent Advisor

connection between RX4610 and VA7100

hi team
we've got an rx4610 based itanium with linux red_hat 7.2 and av7100 connected to it via fc cards . we have installed SDM but we can't see our va7100 when we use cvui or gui sdm for example.

when we do armdiscover we have this message:

remote discovery failed with status:
the dal daemon is not running .the database content may not be current.

NB:diald and hostagent are running

THANKS
Nothing in the world can take the place of persistence.
3 REPLIES
Eugeny Brychkov
Honored Contributor

Re: connection between RX4610 and VA7100

Check that you have set Linux host port behavior for this host (using host behavior table) or set default Linux behavior;
You should create LUN 0 on the VA to allow management software to see it => LUN 0, size 10MB, permissions 'WC' and no user data on it;
Check with system diags is you can see LUNs configured on VA - if yes, then it's VA management software problem, if no - then FC/VA problem;
Try restarting opendial and hostagent daemons and issuing armdiscover again;
Check if opendial daemon is really running, and if it fails, check error code
Eugeny
CSP_ALGERIA
Frequent Advisor

Re: connection between RX4610 and VA7100

hi eugeny

please what dou mean by set host linux host port behavior for this host(using host behavior table) or set default linux behavior ?
IF IT IS MEAN [ mgr -os linux
-c 1] [mgr -os linux -c 2]
i've done it,i've created also lun0 10M whitthout data and i've disabled security if
this is WC.
my daemons are running
with fdisk i can see all my luns i created ,i can create my file systems ,i mont muy lun. but i cant see my va with sdm(command or gui),my file access.dat in config of commandview in sanmgr is contents ipadresses of localhost and remote client

thanks
Nothing in the world can take the place of persistence.
Vincent Fleming
Honored Contributor

Re: connection between RX4610 and VA7100

Here's a link to the docs for installing on Linux:
http://www.hp.com/cposupport/manual_set/lpg29236.pdf

Did you follow the directions and install the patches for SDM???

It sounds like you did everything else correctly.

Good luck!

Vince
No matter where you go, there you are.