Disk Enclosures
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

subject:confused about va7400

stephen peng
Valued Contributor

subject:confused about va7400

dear all,
i have encountered a situation that one va7400 connecting to two SD32000, one was the primary node to use the va7400's LUN, but did not have sanmgr installed, that meant, there was no armdsp command on it, and another had sanmgr installed, but could not use the va7400's LUN, and when i run armdsp -a va7400, it showed: Login failed, you are not authorized to access this system. i have never made such configuration before, so i want to know: how can i reach this? how can i attain the status of the va7400 without connecting a serial cable to the serial port of the va7400?

thanks a lot
5 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: subject:confused about va7400

Hi Stephen,

the software is called commandview sdm.
All connected nodes must have access to LUN0.

Please check the following files:

/opt/sanmgr/hostagent/config/access.dat
/opt/sanmgr/hostagent/config/commIpAddr.txt

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
stephen peng
Valued Contributor

Re: subject:confused about va7400

hi Torsten,
what can i do to configure the va7400 in such enviroment?
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: subject:confused about va7400

Please check, if the primary IP address is included in the file

/etc/opt/sanmgr/hostagent/config/commIpAddr.txt

run

armdsp -i

to check if you can "see" the array.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
stephen peng
Valued Contributor

Re: subject:confused about va7400

hi,
i can read va7400's information from armdsp -i, but when i run armdsp -a , the messages "Login failed, you are not authorized to access this system. " appeared again.
Sameer_Nirmal
Honored Contributor

Re: subject:confused about va7400

There might be CV SDM user level security feature enabled.

To disable the feature,stop the Command View sotware using

# /opt/sanmgr/hostagent/sbin/HA_trigger stop
# /opt/sanmgr/hostagent/sbin/dial_trigger stop

Check the file
/opt/sanmgr/commandview/server/config/PanConfigParams.txt for entry SECURITY_ENABLED.
Make it equal to false.

Re-start the Command View software:

# /opt/sanmgr/hostagent/sbin/HA_trigger start
# /opt/sanmgr/hostagent/sbin/dial_trigger start

Then try the "armdsp -a"

Take a look a the CV SDM manual as well
http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c00300018/c00300018.pdf