EVA Storage
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

EVA4400 - Controller with error

 
mgfeal
Occasional Visitor

EVA4400 - Controller with error

Hi,

We have an EVA4400 and one of the HSV300-S controllers shows an error:

https://ibb.co/G98tRVD

And some of the IOs modules shows also an error. But not all of them.

https://ibb.co/tcxKz84

How can we check where is the problem? We don't know if it's a controller error or if it's some IOs modules errors. Our EVA is not in warranty (we don't use it for production) and we will fix it.

Thanks!

2 REPLIES 2
fsofos
Occasional Visitor

Re: EVA4400 - Controller with error

Hi there,

As far i can tell from the pictures some of your FC I/O Modules are probably dead...

We have the same storage and we are 'replacing" these modules every year for the last 3 years now..

Unfortunately our storage is still in production and as we do not have support, so we are "shopping" used parts...

Highlighted
vikashk
Advisor

Re: EVA4400 - Controller with error

Dear Mgfeal,

Good day!

The right controller has degraded health condition which might be contributing or causing loop issues. There is no DP-1A or DP-IB LEDs either.

The connection status is:
Right controller DP-1B (O) > Enc 5 P1 (O), P2 (G) > Encl 4 P1 (G), P2 (G) > Encl 2 P1 (O), P2 (F) > Encl 6 P1 (G), P2 (G) > Encl 1 P1 (F), P2 (G) > Encl 3 P1 (), P2 () > Left controller DP-1B

*O=Off, G=Green, F=Fault.

*Not sure of encl 3 right IO P1-P2 LEDs. Hence, blank above.
*On Encl 3, left IO, the P2 is off, if cabling is right, it should be connecting to right controller DP-1A.

The loop 1B is disrupted. If any IO module or cable is malfunctioning, the loop error would traverse across the components on loop.

I would request log file (and above missing LEDs) to verify array hardware status. It would help us pproceeding methodically.

Also, do you have spare IO module or cable at site?

Regards,
Vikash

 

 

 

 



I am an HPE employee!