cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HSV300

 
SOLVED
Go to solution
subashbl870
Regular Advisor

HSV300

Dear sir
We bought new eva4400 and hsv300. i am try to update WWN i got some error about name and controller. pls can u get my attachments
and also pls can u sent eva400 has300 cable diagram
6 REPLIES 6
Highlighted
Dileep..
Trusted Contributor

Re: HSV300

what is the error u get while entering the wwn ? the attention mark indicates that there are some issue with controllers ? check for the controller LED's , refix management module , power cycle eva then check the status.

You can also try by re-initialising the eva before entering wwn again.

Cabling diagram of eva4400 are available on below link . refer page80
http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01883137/c01883137.pdf
Víctor Cespón
Honored Contributor
Solution

Re: HSV300

Dou you have compatible firmware versions on the management module and the controllers?

I mean, the WOCP does not see the WWN or model of the controllers. Do you have access from Command View (port 2372) or external Command View in a Windows server? Do you see the controllers there? What firmware version? Is the EVA initialized?

Installation guide here:

http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01883137/c01883137.pdf
subashbl870
Regular Advisor

Re: HSV300

Dear sir,
thanks for replay me.
We have EVA4400 , hsv300 , enclosure7000ser,cics09124e swith ,
Management server HP ML370G , windows 2008 server 64bit ,HBL 2e fc card , i have doubt about EVA command view 9.1 . is it support for Windows 2008 server.64bit

Niels Vejrup Pedersen
Respected Contributor

Re: HSV300

It is supported on 2008 x64 platforms.

Regards,

Niels
subashbl870
Regular Advisor

Re: HSV300

How can I configure Cisco MDS9124e switch for Enclosure and EVA4400and hsv300
pls any one help me pls sent the manual
subashbl870
Regular Advisor

Re: HSV300

We had solve the problem
like Copper cable problem like EVA440 to HSV300
Cable problem Again we re connect the cable it is working fine.

Regards

Subash.T