Former HPE Products
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

UFT 14 Cannot recognize an object only during running the test

 
Alfonso82
Occasional Contributor

UFT 14 Cannot recognize an object only during running the test

Hi All,

I've developed automated tests with UFT 14.

I've  a button that is present in the object repository and I added the proper properties to identify him.

1)When the script is not running UFT can easily recognize and highlight the object.

2)When I'm running action A (with the same repository of action B) the script run without any problems and the script interact smoothly with the button

3)When I'm running action B (using exactly the same line of code in action A to interact exactly with the same  object in object repository) the script cannot identify the object!!!!!!!!!!!!!

 

I've already tried to Highlight or Refresh the object before interacting with him, but still UFT cannot recognize the object!!!

I guess this could be an issue or a bug of UFT 14...

Has someone of you faced a similar problem?

 

Thank you in advance for your help!

4 REPLIES 4
Dennis Handly
Acclaimed Contributor

Re: UFT 14 Cannot recognize an object only during running the test

MoAhmed
Occasional Contributor

Re: UFT 14 Cannot recognize an object only during running the test

@ Dennis

No one can post until 15th, 

That tag/blog is 'Read Only' mode now.

FYI.

Thanks.

Dennis Handly
Acclaimed Contributor

Re: UFT 14 Cannot recognize an object only during running the test

> No one can post until 15th, 

 

Actually the software forums are moving so nobody can post them here.

winkra
Valued Contributor

Re: UFT 14 Cannot recognize an object only during running the test

Hello

Sorry for the inconvenience of having the Software content in read-only as we migrated to a new instance. The new Software Community is now live at community.saas.hpe.com. You can use your same credentials to log in.

Please repost your question to the UFT forum here:

https://community.saas.hpe.com/t5/Functional-Testing-QTP/ct-p/sws-Fun_Test

Thanks,