Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Årets datarom er kåret!

NorgeGjest

De siste 2 ukene har slusene vært åpne for at alle kan stemme på sitt favorittbilde i konkurransen Årets Datarom som ble startet på Atea Community. Noen har stusset over at det kun har vært mulighet for å avgi stemmer via Instagram. Dette fordi vi rett og slett ikke hadde hadde et godt alternativ ved bruk av denne bloggplattformen. Men vi håper at alle som har ønsket å stemme har fått avgitt sin stemme!

 

Det så raskt ut som seieren skulle gå til sørlandsbyen, da de tidlig fikk mange stemmer, noe som muligens tok motet fra noen av deltagerene. Noen utfordrere holdt konkurransen varm mens dagene gikk. Men siste døgnet fikk vinneren snudd det hele på hodet da det raste inn med flere stemmer enn det hittil hadde kommet inn totalt i konkurransen! '

 

For en oppslutning! Vi lurer på om det er noen bestemødre og onkler som har måttet registrere seg på Instagram for å hjelpe frem sine venner. :-)

 

Nå er sannhetens øyeblikk kommet, og det er  stemt frem en vinner....

 

vinnerbilde.jpgOg vinneren er Deep Ocean med sitt bidrag som kom inn i Haugesund! De klarte å samle inn 662 likes på Instagram!

Gratulerer!!

 

Dere har vunnet 50.000 kr til nytt Dataromsutstyr fra HP. Ta kontakt med din kontaktperson hos Atea for å avtale nærmer.

 

Les mer om konkurransen!

 

 

Skrevet av Ellen Samuelsen, partneransvarlig.

Bearbeidet og publisert av Monica Sæther

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
HPE at Worldwide IT Conferences and Events -  2017
Learn about IT conferences and events  where Hewlett Packard Enterprise has a presence
Les mer
Se alle