Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Arbeidsuke i HP Norge

NorgeGjest

Arbeidsuken for min del går mot slutten, og endelig har jeg funnet ut hva min far driver med, og hva som skjer i de fine HP- lokalene på Fornebu. Uken startet med møter og kontorarbeid, med en introduksjon av Cecilie Lervold, Anitas assistent, før jeg fikk erfare hvordan det er å stå på stand på Ateas Next Step. Det var morsomt å få litt opplæring på Office jet X 585 Enterprisefor så å kunne videreformidle at printeren har dobbel hastighet, men bare halvparten av utskriftskostnadene, i tillegg tåler visst blekket vann.

 

 

Jeg fant også ut at ved å spandere 15 kilo godteri på forhandleren, får du dem til å kjøpe produktene dine, noe som ga mersmak, bokstavelig talt. Etter to dager med håndhilsing og snakking, var det på tide å bli med marchandiserne ut i butikk. Her fikk jeg innblikk i hvor viktig vareplassering og oppfølging av inngåtte avtaler av varesortiment er, nærmest en vitenskap i seg selv.

 

Siste dagen på jobb, så fikk jeg oppleve markedsavdelingen til HP. Sommereventet var fokus denne uken, Det er overraskende hvor mye jobb som ligger bak, alt fra planlegging, bilderedigering, komponere musikk, og til gjennomføring av tema (røde tråden i arrangementet). Jeg kan med hånden på hjertet si at dette bør kunder og forhandlere glede seg til.

 

I introduksjonsmøtet med Cecilie, fikk jeg vite at et av HPs fokusområder er godt arbeidsmiljø. Med frisk frukt hver dag, flotte lokaler og takterrasse med panoramautsikt, er det vel ikke rart det er så mange blide ansatte i HP. Dette er noe annet enn å spise lunsj i et klamt klasserom, med utsikt til en sliten bakgård.

 

Etter en flott og lærerik uke på HP Norge avslutter jeg med dette blogginnlegget. Jeg vil særlig takke alle som har satt av tid til meg denne uken, og gjort dette til en spesiell og interessant opplevelse. Det blir jammen tøft å komme tilbake til skolen og prøvemuntlig eksamen, etter dette.

 

Jenny-i-New-York-web.jpg

 

Takk for meg

MVH

Jenny Steen-Hansen

 

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
HPE at Worldwide IT Conferences and Events -  2017
Learn about IT conferences and events  where Hewlett Packard Enterprise has a presence
Les mer
Se alle