Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Automatisert support gir store besparelser!

NorgeGjest

IDC-rapport:  “kundene sparte i gjennomsnitt $112000 årlig på å installere HPs automatiserte supportløsning»  «uplanlagt nedetid ble redusert med 66%»

 

Jeg har ansvaret for utrulling av HPs automatiserte supportløsninger i Norge. Fordelene med disse løsningene har vi sett lenge, både for kundene og HP Support. Det er da ekstra gøy å se IDC sin rapport basert på intervjuer med flere kunder som bruker våre løsninger. Interessant lesing!

 

Automatiske supporttjenester er et stort satsningsområde for HP.  Jeg vet at mange allerede kjenner til eller har hørt om Insight Remote Support, Insight Online, HP Support Center på web osv.  Det som er veldig spennende nå, er å se hvor BRA det begynner å bli! Mye har skjedd de siste årene frem til det vi har i dag.

 

NY2.JPG 

 

Våre automatiserte supportløsninger gir god merverdi for kundene, og løsningene er gratis!  Både funksjonalitet, og ikke minst hva som kan spares ved å bruke våre løsninger bør være veldig attraktivt.

 

Som nevnt,  IDC publiserte tidligere i år en rapport som er svært interessant. Der får du en bra innsikt i hva våre automatiserte supportløsninger gir. Noen stikkord:  Proaktivitet; Økt produktivitet og Besparelser.  

Les rapporten «IDC:  The Business Value of the HP Proactive Insight Experience” her: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c03658935.pdf

 

Jeg legger også ved noen YouTube videoer som gir en bra oversikt. Ta deg tid til å se på disse, for å lære mer om HP Support Automation.

 

En ting til: Jeg er en stor fan av produktive «apps»  og bruker  HP Support Center app’n. Der har jeg også oversikt over min egen PC.  Der kan jeg raskt få informasjon om support status og mye mer. Tenk å ha statusoversikt over hele datasenteret ditt i lomma! Om ikke lenge kommer enda mer funksjonalitet!  Mer info om app’n finner du her: http://www.hp.com/services/hpscmobile

 

Insight RS – Benefit and Value

YouTube:http://youtu.be/lC1LVTiz918

Insight RS – Remote Device Monitoring 

YouTube:http://youtu.be/JHatbiJRDfQ

Insight RS – Remote Data Collection 
YouTube: http://youtu.be/M4d9XnvRbUM

Insight RS – Security 

YouTube: http://youtu.be/gqmZiKD-BiY

HP Insight Online 
YouTube:  http://youtu.be/2auKxqlOpAk

 

Spørsmål?  Ta kontakt med meg!

helge.jpg

Helge Østensen, HP Support Service Delivery Manager

helge@hp.com      

Customer Satisfaction is part of our DNA

 

Publisert av Henriette Ask, HP Norge AS

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle