Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Blindernstudenter på HP

NorgeGjest


Helene Jørum (22) og Line Blokhus (25) er klare for to måneder i HP.

 

Line Blokhus og Helene Jørum studerer medievitenskap på Institutt for medier og kommunikasjon (IMK) ved Universitetet i Oslo. Instituttet har siden 2008 sendt mediestudenter ut i arbeidslivet, som et alternativ til den ordinære bacheloroppgaven. Dette semesteret er 16 studenter fra IMK utplassert hos ulike bedrifter. Studentene skal blant annet arbeide med kommunikasjon, markedsføring og analyse.

Helene har relevant bakgrunn fra Oslo Student-TV, hvor hun blant annet jobber som sosiale medier-ansvarlig og sitter i styret. Med denne erfaringen håper hun å kunne bidra til å utvikle HPs sosiale medier-strategi.

Line har erfaring med medieanalyser fra analysebyrået Mediapilot AS, og er i tillegg leder i studentutvalget for IMK. Hun ønsker å bidra med et analytisk perspektiv i henhold til sosiale medier.

Helene og Line skal under praksisperioden hos HP utføre en kvalitativ analyse av bruk av sosiale medier. Analysen vil kartlegge både HP og sentrale konkurrenters bruk av henholdsvis Facebook, Twitter, blogger og lignende. I tillegg vil jentene bistå under ulike events HP skal delta på i tiden fremover. Jentene vil også ha ansvar for Garasje-veggen, de vil være aktive på HPs Instagram-konto (@hpnorge) og ellers bidra der det trengs.

Helene og Line ser frem til å tilegne seg ny kunnskap om kommunikasjon og sosiale medier i et stort konsern. Forhåpentligvis vil jentene også sitte på kunnskap som vil gagne HP og HPs strategi om å være den mest synlige aktøren i Norge.

 

 

Skrevet og publisert av Line Blokhus og Helene Jørum.

Bilde tatt av Line Kjendlie.

 

 

  • Typisk HP
0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Kommentarer
Arnt Maasø

Flott å se dere er igang i HP, Line og Helene! Sikker på dere får to spennende og lærerike måneder før dere kommer tilbake til UiO. 

 

Og til lesere om tenker SÅNNE studenter vil jeg også ha i min bedrift: Ny sjanse neste vår !

 

Arnt :)

 

(**bleep**lærer ved Institutt for medier og kommunikasjon)

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle