Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Blindernstudenter på HP

NorgeGjest

helenelinebilde.jpg
Helene Jørum (22) og Line Blokhus (25) er klare for to måneder i HP.

 

Line Blokhus og Helene Jørum studerer medievitenskap på Institutt for medier og kommunikasjon (IMK) ved Universitetet i Oslo. Instituttet har siden 2008 sendt mediestudenter ut i arbeidslivet, som et alternativ til den ordinære bacheloroppgaven. Dette semesteret er 16 studenter fra IMK utplassert hos ulike bedrifter. Studentene skal blant annet arbeide med kommunikasjon, markedsføring og analyse.

Helene har relevant bakgrunn fra Oslo Student-TV, hvor hun blant annet jobber som sosiale medier-ansvarlig og sitter i styret. Med denne erfaringen håper hun å kunne bidra til å utvikle HPs sosiale medier-strategi.

Line har erfaring med medieanalyser fra analysebyrået Mediapilot AS, og er i tillegg leder i studentutvalget for IMK. Hun ønsker å bidra med et analytisk perspektiv i henhold til sosiale medier.

Helene og Line skal under praksisperioden hos HP utføre en kvalitativ analyse av bruk av sosiale medier. Analysen vil kartlegge både HP og sentrale konkurrenters bruk av henholdsvis Facebook, Twitter, blogger og lignende. I tillegg vil jentene bistå under ulike events HP skal delta på i tiden fremover. Jentene vil også ha ansvar for Garasje-veggen, de vil være aktive på HPs Instagram-konto (@hpnorge) og ellers bidra der det trengs.

Helene og Line ser frem til å tilegne seg ny kunnskap om kommunikasjon og sosiale medier i et stort konsern. Forhåpentligvis vil jentene også sitte på kunnskap som vil gagne HP og HPs strategi om å være den mest synlige aktøren i Norge.

 

 

Skrevet og publisert av Line Blokhus og Helene Jørum.

Bilde tatt av Line Kjendlie.

 

 

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Kommentarer
Arnt Maasø

Flott å se dere er igang i HP, Line og Helene! Sikker på dere får to spennende og lærerike måneder før dere kommer tilbake til UiO. 

 

Og til lesere om tenker SÅNNE studenter vil jeg også ha i min bedrift: Ny sjanse neste vår !

 

Arnt :)

 

(**bleep**lærer ved Institutt for medier og kommunikasjon)

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle
Hva er nytt