Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
 • Ny artikkel
 • Bring dine bilder til live med HP Live Photo!

  av NorgeGjest ‎01-13-2014 11:00 AM - endret ‎01-13-2014 06:25 PM

  Vi vil gjerne dele en kul nyhet med deg! Har du noensinne ønsket at dine bilder ble levende? Hva om takkekortet fra bryllupet var en video som sier mer enn ord, eller at hele fotoalbumet også er videosnutter fra ferien?

   

   

  Nå kan du faktisk skrive ut bilder som blir til videoer. På engelsk kalles det augmented reality, ekstra informasjon som typisk ikke erstatter virkeligheten, men utvider den på en eller flere måter. HP Live Photo gjør nettopp dette; altså teknologien kombinerer data fra den fysiske verden med virtuell data. Via få enkle steg lar vår gratis HP Live Photo app deg lage og dele dine videoer forkledd som fotografier. Last opp en video, velg et stillbilde fra filmen, skriv ut bildet og del det med famile og venner. Filmen lagres i skyen og de du deler med trenger derfor kun bildet og din «nametag» for å kunne se filmen.

   

  Men hva er egentlig nytteverdien, spør du kanskje. Er ikke dette å gå to steg frem og så ett tilbake, dette med å printe videoer? Hadde det ikke vært mer effektivt å sende filmen direkte? Jo, det hadde det nok, men er det ikke mer personlig, kreativt og mer håndfast å sende et bilde? Dessuten er det kun fantasien som setter grenser for hvordan teknologien kan brukes. Hva om alle som sender reklamebrosjyrer hjem til deg kunne tilby å vise en produktvideo av TVen eller PCen de annonserer?  Hva kunne du tenke deg å bruke HP Live Photo til? Last ned appen og prøv selv i Google Play store eller i Apple App Store.

   

  Og test ut denne vi allerede har laget, ganske så søt:-)

   

   

   

   

   

  Skrevet av Kine Gregersen og Monica Lindqvist, Markedsføring PC & Print HP Norge

   

   

   

   

  0 Ros
  Om forfatteren

  NorgeGjest

  Arrangement
  June 6 - 8, 2017
  Las Vegas, Nevada
  Discover 2017 Las Vegas
  Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
  Les mer
  Each Month in 2017
  Online
  Software Expert Days - 2017
  Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
  Les mer
  Se alle