Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

HP Exstream optimaliserer kundekommunikasjonen til Gjensidige Forsikring!

av AnneRålien ‎10-04-2013 04:03 PM - endret ‎10-04-2013 04:07 PM

 

Gjensidige Forsikring, nordens ledende forsikringskonsern, har forbedret sin kundekommunikasjon gjennom innføring av HP Exstream. Gjennom å standardisere printplattformen med HP Exstream programvare har Gjensidige Forsikring gjort et skift fra papirbaserte dokumentprosesser til elektroniske distribusjonskanaler som for eksempel epost og SMS.

 

Gjensidige Forsikring ASA tilbyr private, landbruks- og forretningsforsikringer til 1.5 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr de også pensjonsløsninger og spareprodukter gjennom sitt datterselskap Gjensidige bank. Gjensidige Forsikring har vært oppført på Oslo aksjebørs siden 2010, og har mer enn 3.900 ansatte og 32.1% andel av det norske forsikringsmarkedet.

 

«Gjensidige Forsikring hadde behov for et integrert kundekommunikasjonsverktøy som kunne gi oss fullstendig kontroll over printinnhold og mulighet til å operere på tvers av flere distribusjonskanaler. IT-spesialister fra HP Exstream og deres partner Capgemini designet og hjalp Gjensidige Forsikring sin IT-stab med å ta i bruk HP Exstream sin verktøyløsning, og Capgemini hjelper fortsatt til med å implementere løsningen hos oss idag. Nå er HP Exstream fundamentet for vår kundekommunikasjonsplattform. Den tillater oss å kommunisere raskere og mer kostnadseffektivt gjennom kundenes foretrukne kanal. For eksempel har reiseforsikringsavdelingen vår redusert kostnader og økt kundetilfredsheten ved å levere 80% av skadeutgiftinformasjon via SMS istedet for via brev.» sier Pål Vinland, IT konsulent, Gjensidige Forsikring.

 

HP Exstream brukes til store volumsproduksjoner og til en-til-en kommunikasjon.

I Gjensidige kommuniserer HP Exstream med mer enn 900 interne applikasjoner som internt kunderegister, skaderegister med mer. I tillegg benyttes programvaren til å produsere og sende ut tradisjonelle dokumenter som for eksempel fakturaer og årsoppgaver.

 

HP Exstream gir Gjensidige Forsikring fullstendig kontroll over design og produksjon av dokumenter på forskjellige språk og formater. Den nye HP løsningen har redusert antall dokumentmaler, og er fleksibel og smidig nok til å tilpasse seg det kundene trenger av informasjon. HP Exstream optimaliserer arbeidsflyten og sikrer kontroll over leveransen. Automatiserte rutiner lager, håndterer og leverer AFP eller PDF printfiler til Gjensidige Forsikring sin printservice partner for store volumsproduksjoner over natten.

 

HP Exstream har hjulpet Gjensidige Forsikring med å forskyve ansvaret for dokumentproduksjonen fra IT personalet til forretningsbrukerne. Dette frigjør ressurser til bruk i viktigere prosjektarbeid. Kundene kan i dag gå inn på gjensidige.no og Din side, og velge Dokumentarkiv for å få tilgang på sine forsikringsdokumenter. Blandt de dokumentene kunden da får tilgang til å se er dokumenter produsert i Gjensidiges HP Exstream-løsning.

 

“Uavhengig av om de produserer papirbaserte eller interaktive dokumenter, trenger forsikringsbedrifter å generere profesjonell kommunikasjon til rett tid,» sier Steinar Heggemsnes, nordisk salgsansvarlig, HP Exstream. «HP Exstream lar Gjensidige Forsikring oppnå dette målet i tillegg til å redusere kostnader, forbedre kundeopplevelsen og støtte forretningsvekst.»

0 Ros
Om forfatteren

AnneRålien

Arrangement
27 Feb - 2 March 2017
Barcelona | Fira Gran Via
Mobile World Congress 2017
Hewlett Packard Enterprise at Mobile World Congress 2017, Barcelona | Fira Gran Via Location: Hall 3, Booth 3E11
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle