Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

HP Familiedag 2014

NorgeGjest

HP sin tradisjonelle familiedag ble i år avholdt utenfor egne lokaler som en del av Fornebu 75 år arrangementet som fant sted på Fornebulandet 1.juni.

 

Fornebu 75 år i regi av Gamle Fornebu Kultursenter, var en markering av at det er 75 år siden Norge fikk sin første landbasserte flyplass på Fornebu. Dette ble feiret med avduking av utendørs kunstverk printet av HP, en stor veteranbilutstilling, flyoppvisninger, danseoppvisninger, åpen brannstasjon og masse aktiviteter for store og små under dagen.

 

familiedag1.jpg

 

HP valgte i år å flytte sin årlige familiedag ut til Fornebulandet for å være en del av feiringen som fant sted der. Over 80 HP-ansatte hadde markert i sine kalendere at de ønsket å delta, og HP stilte med sponsortelt fylt av aktiviteter for store og små i samarbeid med  Fox Film & Dreamworks Animation, Tryvann Klatrepark, Kjeller Flymuseeum og HP Mobile Printing-sykkelen.


Været var med oss, og vi antar at et sted mellom 4-5.000 mennesker besøkte den gamle flyplassen denne dagen. Overalt var det bare smilende og glade mennesker, og basert på alle tilbakemedlingene som både kom via presse og de besøkende, var dette et arrangement som virkelig satte spor på Fornebulandet.

 

familiedag2.jpg

 

Spesielt populært var HP-teltet med alle sine aktiviteter som trakk masse barn og voksne. Tannlaus med sine 2 meter ble et yndet klatrestativ hvor barna ble fotografert og kunne sende sitt bilde til HP Mobile Printing-sykkelen og bli med i trekningen av billletter til førpremieren på Dragetreneren 2.


To glade vinnere ble trukket ut, hvorav den ene var Trygve Smebye sin sønn (under, til venstre) som hadde to flotte bilder fra dagen;  ett av klatreturen på Tannlaus og ett fra dagens helikoptertur over Fornebulandet!

 

familiedag3.jpg

 

Deretter gikk turen til «Ikke trå på greeset», en hinderløype og klatrevegg i regi av Tryvann Klatrepark. Og Kjeller Flymuseeum hadde for anledningen lånt oss sin barneflysimulator drevet av en HP PC, hvor man under fikk fly sitt eget fly med kyndig assistanse av eget mannskap fra Kjeller. Stor stas var dette!

 

familiedag4.jpg

 

Arrangement fikk masse omtale både i Bærumbudstikka, VG og radio. Også Astrid Urenholdt Jacobsen og Odd-Bjørn Hjelmeset stilte opp for fotografering.
Se Budstikkas billedserie her:  http://www.budstikka.no/bildeserier/fornebu-lufthavn-feiret-75-ar-1.8454642
Eller sjekk Gamle Fornebu Kultursenter sin facebookside: https://www.facebook.com/pages/Gamle-Fornebu-Kultursenter-GFK/125787000833958

 

familiedag5.jpg

 

Og dette skriver arrangør Paal Alme (over), styreleder i Gamle Fornebu Kultursenter, om HP sine bidrag denne dagen:


TAKK!
Vi er HP stor takk skyldig, for all støtte Oslo Lufthavn Fornebu 75 år har fått til å arrangere jubileet søndag 1. juni 2014. Plakat og folder er finansiert av selskapet – og deres prosjektansvarlige Cecilie Hassing Lervold har koordinert alle HPs aktiviteter under jubileet. Designer Niels Elling Wisth har designet både plakat, folder og annonse – og selskapet står også for kostnadene ved vårt store kunstprosjekt STORE formater, som skal avdukes på åpningen.
Hjertelig takk HP - fra alle oss på arrangørsiden!
Hilsen Paal Alme, Styrerleder i GFK


HP sin familiedag er blitt en årlig tradisjon og vi har vi allerede gjort oss noen tanker om hvordan neste årst familiedag kan gjenneomføres.

 

familiedag6.jpg

 

 

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle