Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

HP Global Partner Conference, Las Vegas – WE MEAN BUSINESS

NorgeGjest

19. februar startet vår årlige partnerkonferanse i Las Vegas, USA. Den norske delegasjonen bestod av 12 partnere, samt Ellen Vrålstad og Espen Hjertø.  Flere av oss var førstegangs reisende til Las Vegas, og det tok ikke lang tid før flere av deltakerne var rimelig «starstruck» over hva vi opplevde.  En ting er sikkert – sørg for å få Jan Petter Løkken fra HPs markedsavdeling som guide.  Jan Petter sørget for at alt utenom konferansen var perfekt, mer om det senere.

 

Global Partner Conference ble åpnet av vår CEO, Meg Whitman som straks høstet applaus fra de 2200 deltakerne fra over 80 land.  Det var til tider rockekonserttilstander da Meg fortalte om nytt partnerprogram, om å gjøre det enklere å handle med HP, samt salgsverktøy i verdensklasse for våre partnere.  Meg var krystallklar på alle områder, og fikk god forståelse for strategien som ble lansert i 2012, der fjordåret var et år med diagnose, mens 2013 er et år der vi gjør fix & repair.  2014 og fremover er det snakk om å eksekvere på strategi og booste HP til nye høyder. Jeg møtte mange partnere fra flere land som understreket hva Meg sa – «We listen to you».

 

Bill Weghte, Chief Operating Officer, tok over scenen og viste straks hva vi mener med at HP er étt selskap – OneHP.  Han satt ting i perspektiv og sørget for at alle forstår vår agenda.  Videre fikk vi en gjennomgang av hvordan vi ser HP i markedet – et market under rask endring.  Det ble lansert nytt partnerprogram som sørger for at HPs partnere enkelt forstår kompensasjon, sertifisering og hvordan man raksest kan vokse med HP.

 

HP har de siste årene gjort lite med kompetanseheving internt.  Fokus nå er å styrke presales og sørge for ansatte har riktig kompetanse til den jobben som skal gjøres.  Dette gjør det enklere å lykkes – HP er nå étt selskap med en strategi og visjon.  HPs partnere fikk gjennomgang av nye fantastiske produkter, og så nå også sammenhengen på tvers av hele HP også når det gjelder produktutvikling. Vi bygger nå opp partnerprogrammene til det vi en gang hadde - for deg som husker 10+ år tilbake. 

 

Venezia.jpg
De nye partnerprogrammene er i all hovedsak bygget rundt ett tema: Simplicity – forenkling. Og hovedelementene er:

  • Enklere belønningsmodeller
  • Raskere turn-around-time på prising
  • Integrerte portaler på tvers av hele HP
  • Fleksible markedsprogrammer
  • Full fokus på salg gjennom partnere
  • Økt fokus fra HP mot partnere som satser på kompetanse

 

HP's produkt- og løsningsstack er den best sammenskrudde når man sammenligner alle store alternative leverandører.

 

Ettermiddagene i Las Vegas gikk med til å møte ledere fra HPs hovedkontor, samt oss i Norge og Europa. Jan Petter viste oss byen, enten det var et casino, hotell, rutsjebane på toppen av et hotell eller andre severdigheter.  Las Vegas er et sted du må besøke, kanskje ikke en hel uke, men ihvertfall noen dager.

 

Tilbakemeldingene fra våre partnere har i etterkant vært meget bra:

  • «Dette var en positiv jobbrelatert opplevelse da ledelsen med Meg i spissen faktisk kommuniserte en krystallklar strategi for selskapet. Når jeg i tillegg vet hvilke kvaliteter som ligger i de ulike produktkategorier så er i allefall HP godt forberedt på hva framtiden skulle bringe.»
  • «Bra opplegg, innhold og gjennomføring!»
  • «Jeg ble imponert over bredden og mangfoldet til HP»
  • «HP er tilbake i sin gode gamle stil!»

 

ESPEN%~2.JPG

 

 

Skrevet av Espen Hjertø, Partnerdirektør, HP Norge

Publisert av Helene Jørum

 

 

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle