Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

HP Norge Alumni 15. november - jeg var der!

NorgeGjest

Jeg har vært på HP alumni!

 

Torsdag 15. november var jeg som tidligere ansatt i HP Norge på det årvisse HP Norge Alumni som arrangeres hver høst.

 

Som vanlig var dette er flott arrangement, med en hyggelig champagnevelkomst, nydelig tapas med vin/mineralvann, kaker og kaffe. I tillegg kunne HP diske opp med kunstutstilling og husbandet "High Performers". Det er nettopp slik jeg kjenner HP, med mange medarbeidere med flotte kvaliteter, både i jobbsammenheng og i ikke  jobbsammenheng:-)

 

Alumni seriebilder1.jpg

 

Det viktigste for meg ved å komme på HP Alumni er å treffe tidligere kollegaer i HP. Det blir litt som å komme hjem.... Selv om det er mer enn 5 år siden jeg sluttet i HP for å søke nye utfordringer utenfor selskapet, har jeg fortsatt interesse i å se hvordan det går med HP. (Dessuten har jeg noen HP-aksjer fortsatt....) Det var derfor interessant å høre og se presentasjonen til HP Norges nye toppsjef Anita Krohn Traaseth, om hvilke tanker hun har for HP Norges videreutvikling, både i forhold til synlighet i det norske markedet, å sikre ansattes engasjement, og navigasjon i forhold til et HP på Globalt nivå i finansiell motbakke.

 

Alumni seriebilder2.jpg

 

HP Norges første toppsjef, Ian McGeorge hadde et flott innlegg med historisk tilbakeblikk om HPs grunnleggende verdier, teknologiske fundament, "walk the talk" og "management by wandering around" og selvfølgelig "the HP Way".

 

Som tidligere HP-ansatt har jeg:

   - tatt med meg videre stoltheten over å ha vært en tidligere HP-ansatt

   - fått ballast forhold til verdier, integritet, medborgerskap

   - vissheten om at man ikke brenner alle broer til selskapet, selv om man velger en karriere utenfor HP

 

Av og til kan jeg lure på om det var lurt å slutte i HP?? Gresset er selvfølgelig ikke så mye grønnere på den andre siden av gjerdet. Men, det er ikke så mye tørrere heller. Bare annerledes... Jeg tror man har godt av å flytte på seg av og til i arbeidslivet. Nye impulser, nye markeder, nye metoder å gjøre ting på. Spennende og utfordrende, samtidig skremmende og usikkert....

 

Jeg hører jo av og til at alt var "så mye bedre før" i HP - det var det sannsynligvis ikke.... Bare annerledes. Man kan i hverdagen fort glemme at arbeidslivet og markedet, nasjonalt og globalt, er i endring, og at HP Norge selvfølgelig må forholde seg og tilpasse seg dette. Endringer er derfor nødvendig.

 

Takk for et flott arrangement, hyggelige møter med nåværende og tidligere HP-ansatte, og med et fint innblikk i et HP i endring.

 

Vi sees til neste års alumni!

 

Bertel Lundgaard

 

Se bilder fra kvelden her: http://hpnorge.smugmug.com/Other/Alumnisamling-2012/26628179_FHWjn9

 

 

Har du jobbet i HP Norge og ikke meldt deg inn i HP Norge Alumni?  Meld deg i dag ved å opprettet en profil på våre websider; www.hpnorway-alumni.no

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på norway.alumni@hp.com

 

Hilsen,

HP Norway Alumni prosjektgruppe
v/Cecilie Hassing Lervold, Marit Alsvik, Kirsten Oeding og Kariline Sanner

 

 

Skrevet av Bertel Lundegaard, Service Operations Manager, Schneider Electric

Bearbeidet og publisert av Anne Rålien, HP Norge

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle