Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

HP Norge Alumni 15. november - jeg var der!

av NorgeGjest ‎11-28-2012 01:53 PM - endret ‎11-28-2012 02:00 PM

Jeg har vært på HP alumni!

 

Torsdag 15. november var jeg som tidligere ansatt i HP Norge på det årvisse HP Norge Alumni som arrangeres hver høst.

 

Som vanlig var dette er flott arrangement, med en hyggelig champagnevelkomst, nydelig tapas med vin/mineralvann, kaker og kaffe. I tillegg kunne HP diske opp med kunstutstilling og husbandet "High Performers". Det er nettopp slik jeg kjenner HP, med mange medarbeidere med flotte kvaliteter, både i jobbsammenheng og i ikke  jobbsammenheng:-)

 

 

Det viktigste for meg ved å komme på HP Alumni er å treffe tidligere kollegaer i HP. Det blir litt som å komme hjem.... Selv om det er mer enn 5 år siden jeg sluttet i HP for å søke nye utfordringer utenfor selskapet, har jeg fortsatt interesse i å se hvordan det går med HP. (Dessuten har jeg noen HP-aksjer fortsatt....) Det var derfor interessant å høre og se presentasjonen til HP Norges nye toppsjef Anita Krohn Traaseth, om hvilke tanker hun har for HP Norges videreutvikling, både i forhold til synlighet i det norske markedet, å sikre ansattes engasjement, og navigasjon i forhold til et HP på Globalt nivå i finansiell motbakke.

 

 

HP Norges første toppsjef, Ian McGeorge hadde et flott innlegg med historisk tilbakeblikk om HPs grunnleggende verdier, teknologiske fundament, "walk the talk" og "management by wandering around" og selvfølgelig "the HP Way".

 

Som tidligere HP-ansatt har jeg:

   - tatt med meg videre stoltheten over å ha vært en tidligere HP-ansatt

   - fått ballast forhold til verdier, integritet, medborgerskap

   - vissheten om at man ikke brenner alle broer til selskapet, selv om man velger en karriere utenfor HP

 

Av og til kan jeg lure på om det var lurt å slutte i HP?? Gresset er selvfølgelig ikke så mye grønnere på den andre siden av gjerdet. Men, det er ikke så mye tørrere heller. Bare annerledes... Jeg tror man har godt av å flytte på seg av og til i arbeidslivet. Nye impulser, nye markeder, nye metoder å gjøre ting på. Spennende og utfordrende, samtidig skremmende og usikkert....

 

Jeg hører jo av og til at alt var "så mye bedre før" i HP - det var det sannsynligvis ikke.... Bare annerledes. Man kan i hverdagen fort glemme at arbeidslivet og markedet, nasjonalt og globalt, er i endring, og at HP Norge selvfølgelig må forholde seg og tilpasse seg dette. Endringer er derfor nødvendig.

 

Takk for et flott arrangement, hyggelige møter med nåværende og tidligere HP-ansatte, og med et fint innblikk i et HP i endring.

 

Vi sees til neste års alumni!

 

Bertel Lundgaard

 

Se bilder fra kvelden her: http://hpnorge.smugmug.com/Other/Alumnisamling-2012/26628179_FHWjn9

 

 

Har du jobbet i HP Norge og ikke meldt deg inn i HP Norge Alumni?  Meld deg i dag ved å opprettet en profil på våre websider; www.hpnorway-alumni.no

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på norway.alumni@hp.com

 

Hilsen,

HP Norway Alumni prosjektgruppe
v/Cecilie Hassing Lervold, Marit Alsvik, Kirsten Oeding og Kariline Sanner

 

 

Skrevet av Bertel Lundegaard, Service Operations Manager, Schneider Electric

Bearbeidet og publisert av Anne Rålien, HP Norge

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle