Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

HP Norge har kåret sin MasterChef!

NorgeGjest

I september ble det avholdt aktivitetsdag på Fornebu for våre medarbeidere.
Etter felles oppvarming i Flashmobbens tegn, gikk startskuddet for en ettermiddag med rebusløp og varierte aktiviteter rundt på Fornebulandet. Dagen avsluttet vi med et fantastiskt middagsmåltid i regi av HP MasterChef.

 

 

HP Norge er fullt av medarbeidere med masse talent utover sine faglige ferdigheter. Vi har blant annet vårt eget husband «The High Performerers», og nå ønsket HP å kaste seg på MasterChef bølgen. Og det skulle vise seg at vi har en drøss av kokketalenter internt hos oss!

 

 

Vi startet med en innledende runde hvor deltagerene fikk i oppgave å tilbrede hver sin rett som deretter skulle presenteres for et dommerpanel bestående av ledere fra HP Norge sin ledergruppe. Samtlige retter holdt restaurant nivå, og det var ingen enkel oppgave dommerene hadde med å nominere to sjefskokker. Men to retter utpekte seg i mengden, og to delvinnere ble kåret. Oppgaven videre ble å dele seg inn i to kokkelag  med en sjefskokk på hvert lag som skulle servere hver sin 3 retters meny for alle deltagerene etter HP Aktivitetsdagen. Kollegaer ble til konkurrenter, og  for noen fantastiske retter som ble tryllet frem. Ett scorecard bassert på smak, farge og konsistens avgjorde hvilket lag som gikk av med seieren.

 

 

Og det skal sies at dette var close race, og begge lag både serverte de nydeligste 3 rettere, og innsatsen og entusiasmen som ble utvist skapte et flott arrangement . Vinneren av HP MasterChef ble Henrik Deleuran sammen med sine eminente medhjelpere Anita Nowak, Monica Tvenning  og Espen Lillejord. Nok et HP arrangement som skal underbygge reisen mot å bli Norges Beste arbeidsplass i 2015!

 

 

 

Skrevet av Cecilie Lervold, Executive Assistant to Anita Krohn Traaseth, Managing Director Norway, Hewlett Packard Norge AS

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

  • Typisk HP
0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle