Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

HP-førpremiere på TURBO

NorgeGjest

 

I en fullsatt sal på Filmens Hus benket familier og mange spente barn av HPs kunder, partnere og ansatte seg til førpremiere på tegnefilmen TURBO.
Skaperen bak MADAGASKER og KUNG FU PANDA har skapt nok en komedie i 3D om en snegle som drømmer om å bli racebilsjåfør. Når han en dag, til sin forsiktige brors forskrekkelse mirakeløst blir superrask, så ser det ut som om hans drøm vil gå i oppfyllelse.

Vår Teknologidirektør, Stig Alstedt introduserte forestillingen med en kort innledning om hvordan filmen er laget på HP-teknologi i samarbeide med DreamWorks Animation.

HPs teknologi for Converged Infrastructure, inkludert servere, lagring, nettverk, tjenester og adminstrasjonsprogramvare; HP Converged Cloud , arbeidsstasjoner og printere fra HP hjelper DreamWorks Animation med å håndtere enorme mengder data. Dette har tatt computer graphics (CG) og bildeteknikk i animert film til et helt nytt nivå.

 

Stig avsluttet med en minikonkurranse, og viste oppp plakater med kjente tegneseriefigurer. De barna som ropte høyste mottok ett TURBO kosedyr, og skal si taket på kinosalen nærmest lettet. Så var det på med 3D brillene og vi snurret film. Og ønsker du å vite om drømmen til TURBO om å bli racebilsjåfør gikk i oppfyllelse, ta en tur på kino og se TURBO "Ingen drøm er for stor - og ingen drømmer er for liten» som nå går på kinoer over hele landet.  

 

Tilbakemeldingene fra barn og foreldre var at dette var et veldig hyggelig arrangement, og barna var veldig fornøyde og syntes det var gøy med TURBO på kino. Så da er det bare å glede seg til nye filmer og fremtidig samarbeide mellom HP og DreamWorks Animation.

 

http://www.mynewsdesk.com/no/hp-norge/pressreleases/hp-faar-dreamworks-animations-turbo-til-aa-suse-inn-i-kinosalen-904710

http://www.youtube.com/watch?v=HFVZaI4WjrY

http://h30499.www3.hp.com/t5/Garasjen-uten-nerden-stopper/HP-arrangerer-eksklusiv-HP-f%C3%B8rpremiere-p%C3%A5-TURBO/ba-p/6208383

 

  • Typisk HP
0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle
Hva er nytt
Publisert til:
Original Forfatter:
Publisert til:
Original Forfatter:
Publisert til:
Original Forfatter:
Se alle