Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

HP setter spor og lager strategiske kaker!

NorgeGjest

Det er mye iver, glede og kreativitet i HP. Mange vil delta og mange får mulighet til å delta.

 

I forbindelse med HP Norges strategilansering forrige uke var det snakk om hva slags bevertning vi skulle ha. Noen ville ha kaker – det skulle jo feires at vi hadde en ny strategi! Men vi vet alle hvor mildt sagt skuffende ”industrikaker” kan være. De ser fantastisk flotte ut, men smaken, jo den er rett og slett ikke der.

 

garasjen-kake1.jpg

 

Jeg elsker kaker. Og kakebordene i bryllup, det er bare det ultimate for meg. Tenk dere, tante Olga fra Vesterålen sin fyrstekake, perfeksjonert gjennom generasjoner. Eller selvoppnevnte spesialister på kringle og gjærbakst, det er en kunst - ikke alle kan det, og det sier seg selv at til et bryllup, ja, da lager du det du kan absolutt best.

 

Det var det vi tenkte i denne forbindelse; hvorfor ikke lage et gedigent kakebord, i bryllupsklasse og med en strategi-vri. Vi visste at de HP ansatte ville legge seg i selen og lage kaker av skikkelig god kvalitet. Derfor lanserte vi en kakekonkurranse. Lag den beste HP Strategikaken med et av følgende tema:

 

  • Sett spor
  • Strategi
  • HP
  • Make IT Matter

 

Heder og ære, samt premie til vinneren. Vi fikk meldt inn 15 kaker i konkurransen og konkurranseånden var stor!


Dette er kakebakerne som sto for et storveis kakebord denne dagen: Silje Sundal , Harald Sigurdson , Anita Krohn Traaseth, Fredrik Young-Halvorsen, Ellen Samuelsen, Liv Skaanes, Randi Mogerhagen, Christne Rohnsen, Marie Von Der Kall, Yvonne Fosser, Kristin Aalvik, Jarle Sæbø og dama til Steinar Heggemsnes. Applaus!!

 

Christine.jpg

 

Kakebudskap: If you’re going to do something, Make it Matter. Svært smakfulle og freshe Cake pops av Christine Rønsen

 

Ellen S.JPG

 

Kakebudskap: One HP er svært viktig, særlig i partnersatsningen sier partneransvarlig i EG, Ellen Samuelsen, som stilte med fantastiske browniemedostefyllogbringebærkrem fra Hummingbird Bakery kokeboken.

 

garasjen-kake4.jpg 

 

Ostekakebudskap: Her symboliserer jorbærene en jordbæråker som er markedet til HP, og blåbærene er fotsporet HP setter, sier bakermester og ostekakespesialist Randi Mogerhagen.

 

garasjen-kake3.jpg 

 garasjen-kake2.jpg

 

garasjen-kake5.jpg

 

På pallen fikk vi denne gangen hele tre herremenn, noe som beviser at gutta så absolutt kan bake! Fredrik Young Halvorsen gikk av med seieren med sin turkise ostekake med blåbærlogo.  Fredrik fikk med seg Humingbird Bakery kokeboken og var strålende fornøyd.

 

Kakebak-vinner.jpg

 

Noen bidrag ble diskvalifisert av diverse årsaker, eksempelvis at den ikke var bakt av en HP-ansatt. Denne er laget av dama til Steinar Heggemsnes! 

 

garasjen-kake6.jpg

 

Artikkelen er utarbeidet av Monica Sæther

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle