Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

HPE feirer 50 år i Norge!

HPE-ansatte

 hpenorge50år.png

 

 

 

 

 

 

Våre grunnleggere, William Hewlett og David Packard (eller mest kjent som Bill and Dave) har skapt ett av verdens mest kompetente og inspirerende selskap.

Det er ganske vanskelig å tro at alt begynte i en liten garasje i Palo Alto. Det var der idéene fløy. Det var der to unge menn med store ideer jobbet med å gjøre en idé til virkelighet. Det var der, i 1938, de bygde sin første lydoscillator, og deretter fikk sin første ordre fra Walt Disney. Det var der, i den lille garasjen, et legendarisk selskap ble født som dannet begynnelsen av Silicon Valley.

Hewlett and Packard.png

I November 1967 ble HP etablert i Norge, ledet av Ian McGeorge. Han hadde jobbet i selskapet i 5 år og tok med seg fundamentet av verdiene i Palo Alto rett inn i Norges-kontoret. Det er nemlig ledelsesfilosofien, "The HP Way", han hadde brakt med seg hjem til oss.

Det er et grunnlag som setter folk først og de å ha respekt for individet. Det er et lederskap som anerkjenner betydningen av integritet og samarbeid.

Det ble en livsstil, og det merket... folkene. Verdiene er permanente. [Det er] som [å gå] rundt og vanne røttene, så kan det blåse så mye kvist i toppen... stammen vil nok svinge litt [sic] men røttene vil holde treet i bakken...– Ian McGeorge1

Det som Ian sa betyr mye for oss nå når det har skjedd så mye forandringer i selskapet. Vi holder fortsatt.  Og i November 2017 har vi holdt HP-treet stødig i Norge i 50 år.

18. oktober skal HPE feire denne milepælen med alumnisamling hvor alle tidligere kollegaer er ønsket velkommen til å tilbringe kvelden med oss her på Fornebu.

 Timeline.png

HP har kommet langt fra da det først begynte i den lille garasjen. Her er noen interessante HP-høydepunkter som vi kan mimre om.

Som Ian sa på strategilanseringen vår i 2012, HP betyr Have Pride. Gjett om han hadde det rett! Men, dette er jo bare begynnelsen. Vi har fortsatt en spennende reise foran oss, og vi gleder oss.

Se hilsen fra Meg Whitman, CEO Hewlett Packard Enterprise her:

1Du kan lese mer om intervjuet med Ian McGeorge her
https://community.hpe.com/t5/Garasjen-uten-nerden-stopper/Ian-McGeorge-startet-HP-i-Norge-hva-mener-han-om-HP-i-dag/ba-p/5982455#.Wd3JNmYUlet

0 Ros
Om forfatteren

HPE-ansatte

Ansatte i Hewlett Packard Enterprise skriver om vår teknologi og hvordan vi sammen med våre kunder og partnere kan løfte næringslivet i Norge.

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle