Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

#HPstrategi2015 #SettSpor

NorgeGjest

En gang må alltid være den første - også når det kommer til blogging. Jeg hadde gleden av å være tilstede på HP Norge sin strategilansering tidligere denne uken. Der ble blant annet den nye HP-bloggen lansert, så da tenkte jeg at det bare var å hive seg på og prøve å bidra ;)

 

Først og fremst må jeg som tidligere HP-leder gratulere Anita og gjengen med et særs motiverende, engasjerende og vel gjennomført arrangement. Samtidig må jeg takke for muligheten til å delta ved en så viktig anledning.

 

Det som umiddelbart slo meg denne ettermiddagen var at man nå virkelig tar tak i "the ultimate power of HP" - nemlig alle de dyktige menneskene som jobber i HP Norge. For meg har det alltid vært kulturen i HP, The HP Way, som har vært den største differensiatoren i dette fantastiske selskapet. En kultur som setter medarbeideren og kunden i fokus. En kultur som setter fokus, ikke bare på hva du gjør, men måten du gjør det på. Bill & Dave sin måte å lede på fra dekader tilbake, er i mange tilfeller minst like aktuelt i dag.

 

For de som vil vite mer om dette - sjekk eksempelvis Dave Packards 11 Simple Rules fra 1958 - og merk dere gjerne spesielt en av mine favoritter; "If I don’t like this man, I have to get to know him better".

 

Jeg opplever at HP Norge i sin nye strategiske retning tar med seg de viktigste av disse kulturelle bærebjelkene - og bygger videre på dem inn i en ambisiøs, samlende og god strategi som setter enkeltindividet i fokus.

For meg høres det ut som fundamentet til en skikkelig vinneroppskrift.

 

Jeg gleder meg virkelig til å følge HP-gjengen fremover - lykke til!

 Frode Haugli

 

 

Les også hva Anita Krohn Traaseth selv sier om strategien på Hegnarkvinner!

 

Artikkelen er utarbeidet av Monica Sæther

Twitterkommunikasjon fra lanseringen kan leses via #HPstrategi2015 og #SettSpor

Takk til Astrid Valen-Utvik @astridVU og Arnt Eriksen @arntNOR for god ekstern dekning fra salen! :o)

 

Bildet er hentet fra karrierelink.no

  • Perspektiv
0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle