Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

IF YOU'RE GOING to do SOMETHING - MAKE it MATTER!!

NorgeGjest

Christoffer Strande forteller om sin opplevelse når over 50 ansatte i Hewlett-Packard svingte malekosten på Dønski bo- og behandlingssenter i går. HP har som mål å være Norges beste arbeidsplass sier han, og når vi benytter en arbeidsdag på denne måten har vi det utrolig moro sammen og vi skaper glede og trivsel for andre.

 

Dette var en inspirasjonsdag der jeg møtte mange hyggelige mennesker som sprer glede rundt seg.

 

Vi startet allerede klokken 09:00 med å male veggene og når klokken rundet 10:00 hadde vi allerede tatt ett strøk i 3 store lokaler (ca 300 kvm vegg).

 

Jeg er mektig imponert over innsatsen fra mine HP kollegaer, og ikke minst ei dame på 92 år som stekte og serverte sveler til oss HP ansatte under oppussingen.

 

 

Denne hyggelige damen på 92 år jobber frivillig på senteret. Hun dukker opp hver dag og tar vare på de eldre på hjemmet. Er ikke det helt fantastisk? Jeg blir mektig imponert over slike mennesker, og svelene smakte godt til kaffen.

 

Min oppsummering av denne dagen kan beskrives med 3 punkter:

 

Givende: Det er meget hyggelig å kunne bidra med noe nyttig for noen som trenger det i arbeidstiden. Det er viktig for oss å gi noe tilbake til samfunnet når vi har ressurser til det. 

 

Kollegialt: Vi ble en veldig sammenspleiset gjeng som stod på for å få til et utmerket resultat. Det er flott anledning til å bli kjent med nye kolleger på tvers av avdelingene på en helt annen arena og måte.

 

Treffer hyggelige mennesker som bor og jobber på Dønski Bo –og Behandlingssenter: En treffer mange hyggelige mennesker som bor på senteret, hyggelig å slå av en prat. For noen hyggelige mennesker som bor og jobber på Dønski Bo –og behandlingsenter!!

 

Jeg var heldig å få treffe en som heter Ole på senteret. Han ble storfornøyd med en ny farge, siden det ikke hadde vært forandret på over 20 år. Vi hadde en lengre samtale der han visste hva Dønski Bo –og behandlingsenter kunne tilby de eldre, samt hva han gjorde for å spre glede og hjelpe andre som hadde behov for det. Må si det er aktiviteter for de eldre på Dønski B – og B: Xbox, bowling, karneval, konserter, trening ++++++

 

Han sa til meg på en humoristisk måte: «Den jobben dere gjør i dag, kan dere muligens få nytte av når dere havner her om noen år» :-D. En inspirerende og livlig 82 åring som sprer glede rundt seg. Når jeg gikk fra Dønski Bo –og behandlingsenter den dagen, gikk jeg med et stort smil rundt munnen. 

 

«HP har som mål å sette spor i markedet, og noen ganger er det mennesker som setter spor hos oss HP ansatte» Ole er en av disse menneskene.

 

Dette var en GI bort dag til Dønski Bo –og Behandlingssenter, men for meg var det også en dag. mulighet til å være med å bidra, en innholdsrik dag som ga meg inspirasjon, motivasjon og ikke minst gjør meg stolt av å jobbe i HP. Dette må vi gjøre mer av og ikke minst foreslå andre selskaper til å gjøre det samme (gi stafettpinnen videre). Et fantastisk initiativ, ide og spennende for oss HP ansatte å være med på! :-)

 

Et positivt minne som jeg bringer med meg videre i livet. Takk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet av Christoffer Strande, Executive Territory Business Manager, HP Norge

Publisert av Anne Rålien, HP Norge

  • Typisk HP
0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle