Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Lansering av HP 3PAR StoreServ 7000, ett av høydepunktene på HP Discover 2013!

av NorgeGjest ‎12-05-2012 11:23 AM - endret ‎12-06-2012 02:55 PM

Da kan vi rapportere dagen før dagen fra Frankfurt, hvor tilsammen 8000 kunder og partnere av HP er samlet for å delta på teknologimessen HP Discover. I morgen starter selve konferansen og blandt høydepunktene er lanseringen av HP 3PAR StoreServ 7000 serien. Dette er en veldig viktig lansering for HP da det blir vår ledende platform for mid-range segmentet i lagringsmarkedet, et segment HP er markedsleder i.

 

Et viktig aspekt med de nye HP 3PAR produktene er at de deler samme arkitektur som de eksisterende HP 3PAR produktene som er på markedet i dag. Det betyr at HP 3PAR har en og samme teknologi platform for systemer som starter med 8 disker og 2 kontroller, og skalerer hele veien opp til systemer med 1920 disker og 8 kontrollere. Så hva er fordelen med det? Jo, at en har èn fullstending kompatibel platform, med det samme administrasjonsverktøyet og med en enormt fleksibel arkitektur, som muliggjør skalering lineært med ens behov. Med andre ord kan man standardisere på en lagringsplatform, selv med forskjellige behov slik det ser ut i dag, og slik det blir i morgen.

 

Et unikt aspekt med denne fleksible skaleringen er at HP 3PAR ikke bare skalerer på antall disker i et system, men også på antall kontrollere. Så med HP 3PAR StoreServ 7400 kan man f.eks. starte med 48 disker og 2 kontrollere, for å så vokse til f.eks. 480 disker og 4 kontrollere. Når antallet disker 10-dobles så sier det seg selv at det krever også mer prosessor kraft, og i så måte er HP 3PAR StoreServ 7400 det eneste lagringssystemet i mid-range segmentet som tilbyr en multi-kontroller arkitektur, med de fordeler det gir i både redundans og ytelse.

 

HP 3PAR er kjent i markedet for å være den mest effektive lagringsplatformen, i den forstand at HP 3PAR krever mindre rå disk kapasitet for å lagre en gitt mengde data enn konkurrerende løsninger. Siden arkitekturen og programvaren i de eksisterende HP 3PAR systemene videreføres i HP 3PAR StoreServ 7000 serien, vil denne fordelen videreføres også på disse mindre HP 3PAR systemene. HP 3PAR benytter thin provisioning for å oppnå mest mulig effektiv lagring. Fordi HP 3PAR har en implementasjon av Thin Provisioning som ikke går utover ytelse anbefaler vi at kunden alltid bruker Thin Proviosing. Dette resulterer i at nesten alle kunder som migrerer data til et 3PAR system opplever at kapasitetsbehovet reduseres med 50%. I mange situasjoner gir HP en garanti til kunden om at de vil se denne 50% reduksjonen ved overgang til HP 3PAR.

 

Så hva blir konklusjonen i korte trekk fra denne lanseringen? Jo, HP lanserer nå markedets ledende og mest effektive lagringsløsninger med en ekstrem ytelse og en unik skalerbarhet. Enten om behovet er 2 TB eller 1.6 PB så er HP 3PAR løsningen for behovet nå og fremover.

 

 

Skrevet av Espen Lillejord, salgssjef HP lagring.

Bearbeidet og publisert av Monica Sæther.

 

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle