Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Min dag som HP Norge sjef

av NorgeGjest den ‎11-12-2013 11:59 AM

Det å få muligheten til å følge en norsk toppleder for en dag er en unik mulighet som jeg er veldig glad for å ha fått. Det finnes ikke en bedre mulighet til å få innblikk i hvordan toppledere jobber.  Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var svært nervøs for denne dagen. Anita Krohn Traaseth er den norske lederen for den store og svært anerkjente bedriften Hewlett Packard, og er en av de fremste kvinnelige topplederne i Norge. Folk i alle aldre vet om HP. Et enkelt googlesøk viser hvor stor bedriften HP er, og også hvor mye Traaseth har oppnådd. Men det var ingen grunn til å være nervøs. Jeg dukket opp utenfor Dønski Videregående og der møtte jeg Anita. For en utrolig imøtekommende og flott dame! Hun fikk meg til å senke skuldrene.

 

 

Dagen gikk ut på å være med på arrangementet Global Dignity- en dag om verdighet, noe som var lærerikt, og ikke minst rørende. Deretter kjørte vi ut til Hewlett Packards kontorer ved Fornebu. Her fikk jeg omvisning i de flotte lokalene og litt innblikk i historien til hvordan HP startet. HP Norge er en stor bedrift med mange ulike personer og arbeidsoppgaver. Jeg snakket med mange ulike personer med ulike ansvarsområder og fikk svar på mange spørsmål. Deretter fikk jeg være med på kvotefordelingsmøte for det neste året.  Selv om jeg ikke skjønte så altfor mye av møtet, var det så morsomt og jeg fulgte nøye med! Alle på møtet var så greie mot meg og forklarte meg viktige begreper, og inkluderte meg så godt det lot seg gjøre.

 

 

Jeg synes det var en utrolig morsom, spennende og lærerik dag. Det var ikke sånn jeg trodde det fungerte, og det fikk meg til å tenke på veien videre etter videregående. Jeg møtte personer som er veldig viktige i jobben sin, men som likevel tok seg tid til å prate med meg og ta vare på meg. HP Norge virker som en utrolig fin arbeidsplass, og Anita Traaseth som en innmari bra sjef. Hun var i alle fall superkul og grei mot meg. En kjempebra dag! 

 

Skrevet av Andrea Unaas

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Kommentarer
av Svenn Ellingsen
den ‎01-13-2014 02:42 PM

 

 

HP ENVY 17-j134eo Leap Motion TS SE Notebook PC 

 

 

Når er denne maskinen tilgjengelig på det norske markedet?

 

Med vennlig hilsen

 

Svenn Ellingsen

Arrangement
Nov 29 - Dec 1
London
Discover 2016 London
Learn how to thrive in a world of digital transformation at our biggest event of the year, Discover 2016 London, November 29 - December 1.
Les mer
Each Month in 2016
Online
Software Expert Days - 2016
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle