Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Opplevde du HP på Atea Community?

NorgeGjest

 

community7.jpgVi i HP er opptatt av å være der det skjer, og de siste ukene har det skjedd veldig mye på Atea Community - og vi har selvfølgelig vært med på hele reisen. Var du der?  Uansett – les videre – HP har satt spor!

 

Men hvem er Atea? Og hva er Community?

Atea er Norden og Baltikums ledende leverandør av IT infrastruktur.  De selger også størsteparten av HP’s produkter i det Nordiske markedet.

 

Atea Community er en landsdekkende møteplass for IT-bransjen og en spennende arena ikke kun for IT-folket, men også for daglig ledere, administrerende direktører, økonomiansvarlige og mange andre. Hver høst sender Atea sine spesialister, samarbeidspartnere og leverandører til tolv norske byer for å gi alle et lokalt og personlig tilpasset arrangement.  På messeområdet stiller Ateas ansatte, samarbeidspartnere og leverandører med egne stands. På kveldsarrangementet er det underholdning, god mat og interessant selskap rundt bordet.

I år har vi vært med fra Kristiansand i sør til Trømsø i nord. Siste Atea Community 2012 gikk av stabelen 8. November på Telenor Arena. Da har vi møtt over 3000 kunder og vist frem hele vår produktbredde. Så du vårt opplevelsessenter på Atea Community  i byen nærmest deg?

 

Hvorfor er vi med på Atea Community?

Dag Fodstad, administrende direktør i Atea, er tydelig på at samarbeidet mellom HP og Atea er viktig:

”HP har vært Atea's solide støttespillere gjennom årets Atea Community og sammen legger vi grunnlag for ytterligere felles forretningsutvikling!”

Partnerskapet mellom Atea og HP er kjernen i vår deltakelse på reisen. En annen grunn til at vi stiller er at vi har tatt en strategisk avgjørelse om å være synlige:  Vi skal innen 2015 være den mest synlige IT-aktøren!  Da er det viktig å være tilstede og sette spor.

Vi skal selvfølgelig også skape imponerende vekst i det norske markedet.  Salg er hva vi lever av!

  

community6.jpgHva gjør vi på Atea Community?

I år har vi vært utrolig stolte av vårt opplevelsessenter.  Vi har hatt med spennende produkter fra alle våre produktområder – målet var at alle kunder skulle finne noe spennende hos HP!  Vi har vært opptil 30 HP-kollegaer på Atea Community i de største byene, og vi har vær synlig tilstede både i det tenkinske programmet og sosialt. Om du har vært på besøk er sjansen stor for at du har pratet med en i hvit piquet-trøye med  blå HP-logo.

 

Hva hadde vi med oss?

Vi kan starte med HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook. Dette kommer til å bli den mest solgte pc’en i 2013 - den eneste ordentlige ultrabooken som både er sexy og har VGA-port, tradisjonell docking og utskiftbart batteri. Selv under kveldens middag gikk dette produktet på rundgang.

 

HP Elitepad 900 er en annen spennende nyhet som var med.   Dette er vår spennende Pad for bedriftsmarkedet, med all funksjonalitet du kan ønske deg - inkludert Windows 8 Pro. Det var stor ståhei da vi viste frem dette flotte produktet til Atea i Bergen.

 

community8.jpgVi har også hatt verdenslansering av en ny printer på Atea Community i år. I Fredrikstad 1. november lanserte vi nyheten HP Laserjet M775,  en spennende A3 multifunksjonsprinter som mange har gledet seg til. Nå er den her!

 

På dataromssiden har vi hatt med en hel sky! Vi har snakket mye om Cloud og interne skytjenester den siste tiden, og dette ble demonstrert med et 22u rack som inkluderer Bladehylle med servere, vår råeste lagringsteknologi 3PAR og nettverk. Våre presales-folk var parat for demo av vår programvare som viser hvordan man kan bygge sin egen interne skytjeneste.  Har du sett den?

 

Appellen fra HP ble holdt av Jan Wigen, vår eminente Cloud-mann, som fortalte hvordan IT igjen kan bli helter. Har du ikke hørt dette foredraget må du ta kontakt! Dette vil endre dine tanker rundt IT som verktøy for å løse fremtidige utfordringer.

 

community5.jpg

Atea hadde sesjoner under sporene Cloud, Collaboration, Consumerization og Re-imagine IT, og HP var tilstedet under sporet Cloud der vi gikk gjennom hvordan IT kan bygge sin egen interne skytjeneste.

 

Programmet ble avsluttet med paneldebatt, der flere fra HP stilte opp.  Mange husker kanskje best Jan Wigen, som deltok i flest debatter. Han var god på å utfordre de andre produsentene, men måtte godsnakke litt med en IT-sjef fra kommune-Norge som tydelig uttalte at hun var provosert over at han hadde rett i sine freidige påstander! Vi konstaterer at Jan fikk startet en viktig diskusjon her.

 

Kveldene med sosialt program har vært en unik mulighet til å bli kjent med kundene på en litt annen måte, og vi setter utrolig pris på alle som har brukt tid sammen med oss gjennom hele dagen.

 

Vi ønsker å gi en stor takk til Atea for å lage et så viktig arrangement, til JCP som rigget vårt opplevelsessenter opp og ned i alle byer, til alle HP-kollegaene som stilte opp og til alle kundene som kom for å se våre produkter og stille oss gode spørsmål. Vi hadde ikke klart dette uten noen av dere!

Om du ikke har vært med på Atea Community i år håper jeg vi møtes til neste år. Da skal vi vise deg hvorfor HP standen ikke er en stand, men i virkeligheten et stort opplevelsessenter!

Var du på Atea Community?  Hva imponerte deg mest?  Hva var mest overraskende?  Del med oss i Garasjen!

 

community1.jpg

 

community2.jpg

 

community3.jpg

 

community4.jpg

 

Skrevet av Ellen Samuelsen, Partneransvarlig for Datarom og Tjenester hos Atea.

Bearbeidet og publisert av Monica Sæther.

 

Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
See posts for dates
Online
HPE Webinars - 2017
Find out about this year's live broadcasts and on-demand webinars.
Les mer
Se alle