Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Skriv ut 70 sider i minuttet!

NorgeGjest

Jeg hadde gleden av å være på lanseringsevent for Printing i Barcelona forrige torsdag. HP hadde invitert partnere og journalister fra hele Europa og viste frem våre nyeste produkter og dokument-flow løsninger.

 

Fra Norge hadde vi med journalister fra Teknisk Ukeblad og Elektronikkbransjen. Jeg kjenner godt Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad, gjennom nesten 20 år og det er svært få i bransjen, om noen,  som har mer teknologikunnskap. Det hører til sjeldenhetene å imponere Odd Richard med ny teknologi – men nå klarte HP det med vår nye Office Jet Pro X-serie. Odd Richard er helt enig – dette er en game changer fra HP som kommer til å endre hele printmarkedet over tid. Les mer om dette på artikkelen han skrev ferdig og publiserte mens vi ventet på flyet hjem på torsdag:

http://www.tu.no/it/2012/11/22/skriver-70-sider-i-minuttet-til-halvparten-av-prisen

 

Utrolig å se HP-skriveren peise ut 70 ark i minuttet med meget god
kvalitet. Testet også med bilder og et fullstørrelsesbilde på A4 kom ut i løpet
av sekunder!

 

Dessverre er det begrenset tilgjengelighet på den nye X-serien og Norge er et av landene som må vente, men vi håper på og vil pushe for at vi også i Norge kan levere dette så snart som mulig. Uansett viser dette at HP kommer til å dominere markedet fremover med innovativ teknologi og konkurransedyktige produkter!

 

I tillegg var det selvfølgelig stort fokus rundt våre nye multifunksjonsprodukter (MFP).  Spesielt Flow –modellen MFP M575c, er IMPONERENDE og dette setter HP i fremste rekke på MFP-teknologi. Det har vi ikke vært de siste årene.

 

Digitalisering av informasjon er en viktig del av dokumentflyten, og solide løsninger rundt dette er viktig for kundene. Med den nye skanneren på 575c går det skikkelig fort med dobbelsidig skanning og høyt volum, samt HP Every Page ultrasonic funksjoner, for å hindre at flere sider skannes samtidig, korrigering av skjeve sider, lys/kontrast/farge og ikke minst innebygd OCR og skanning direkte til Sharepoint og cloud-tjenester.  Med 575c trenger ikke kundene å kjøpe dedikerte dokumentskannere og sparer både tid og penger på å integrere disse funksjonene.

 

Vi lanserer også Private Cloud tjeneste (HP Flow CM Professional), basert på Autonomy-teknologi for dokumentbehandlig med sikker lagring og enkel deling av dokumenter, og avanserte søkefunksjoner.

HP gjør det MYE enklere og sikrere å ta vare på og finne dokumenter. Perfekt for alle organisasjoner som ikke har investert millioner på egne dokumet/arkivsystem. På nyåret kan vi få tilgang til systemet og aktivt demonstrere disse løsningene for våre kunder, på vårt demorom.

 

Ble du nysgjerrig på HP OfficeJet Pro X serien? Se mer her: http://youtu.be/0RdqyMW-24E og http://youtu.be/YtMkY7BLX6g

 

 

Skrevet av Verner Hølleland, Norgessjef Print & Personal System, HP Norge

Bearbeidet og publisert av Anne Rålien, HP Norge

 

  • Teknologi
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
June 6 - 8, 2017
Las Vegas, Nevada
Discover 2017 Las Vegas
Join us for HPE Discover 2017 in Las Vegas. The event will be held at the Venetian | Palazzo from June 6-8, 2017.
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle