Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Talenter på tur

NorgeGjest

HP Norge har et talentprogram der et utvalg unge ansatte blir nominert og valgt ut til å delta i programmet, som varer i et år. Målet med talentprogrammet er personlig utvikling og utvikling i talentenes nåværende stilling. Man får hver sin mentor og utdelt gruppeoppgaver som må løses og presenteres til ledergruppen. I tillegg er det 4 samlinger i året, der talentene samles for å jobbe med ulike temaer. I forrige uke var det tid for årets 3. talentsamling på Beitostølen.

 

Tirsdag kveld ankom 8 talenter, 2 medlemmer fra ledergruppen og 1 fra HR-avdelingen hytta, som viste seg å være stor som et slott. Middagsteamet lagde hjemmelaget pizza og det ble vin, backgammon og prat til de små timer. En riktig god start på samlingen!

 

Gruppebilde4.jpg

 

En snøfylt onsdag begynte med en gjennomgang av alle talentenes personlige planer. Alle ble utfordret til å lage sin egen utviklingsplan, ved å bruke ulike verktøy fra talentprogrammet. Planen skal hjelpe talentene å finne ut hvilken karrierevei de vil utvikle seg i. Videre på agendaen presenterte Silje Sundal fra ledergruppen, sin karrierereise i HP, fra et 8-ukers vikariat til å være en del av ledergruppen, på 7 år. Hun gjennomgikk også finans i HP, som hun er ekspert på. En nyttig og lærerik opplevelse for mange.

 

Verner Hølleland, sjef for PC og print-avdelingen i Norge, ankom hytta på ettermiddagen. Middag den kvelden bestod av salmalaks til forrett, reinsdyrstek til hovedrett og Fredrik Young-Halvorsen sin notoriske ostekake:-) Nok en hyggelig kveld med peisknitring i bakgrunnen og vin i glasset.

 

Matlaging.jpg

 

Den siste dagen begynte med tilbakemeldinger av talentenes presentasjon og hvordan de løste den første gruppeoppgaven, fra Petter Moseby i ledergruppen. Det var viktig å fokusere på hva som kunne vært bedre i arbeidet med oppgaven, for å forbedre jobben med den siste oppgaven. Et viktig poeng å ta med seg var å sette seg et mål og fokusere på tidsforbruk underveis.

 

Verner Hølleland presenterte videre i programmet, hvordan man kan skape imponerende vekst i HP ved bruk av enkle metoder og modeller. Dette kunne relateres til alle stillinger, i tillegg til salg.

 

Sist på agendaen den dagen var en feedbackrunde, der alle talentene måtte si en positiv ting og gi et forslag til forbedring til hverandre. Ved å være direkte og gi konstruktive tilbakemeldinger, utvikler man seg.

 

Alt i alt, så har det vært en fin tur til Beitostølen med en flott gjeng.

 

 

Artikkelen er skrevet av Monica Lindquist, Scandic Consumer Marketing Manager, HP Norge,

og publisert av Anne Rålien, HP Norge

 

 

Om forfatteren

NorgeGjest

Kommentarer
SiljeSundal

Utrolig morsomt og inspirerende å være med dere på tur :) HP er i trygge hender!

 

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
HPE at Worldwide IT Conferences and Events -  2017
Learn about IT conferences and events  where Hewlett Packard Enterprise has a presence
Les mer
Se alle