Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Vi søker supporter med konkurransekrefter

av NorgeGjest ‎08-29-2013 11:00 AM - endret ‎09-02-2013 01:57 PM

Bli med å lage suksessplaner og søk jobb hos oss

Som Account Support Manager (ASM) hos oss vil du jobbe med leveranse av HP's totale tjenestespekter til større kunder i skjæringspunktet mellom forretning og IT. Du skal jobbe selvstendig mot våre nøkkelkunder og samtidig utnytte våre globale prosesser og organisasjon.

 

Den norske supportorganisasjonen i Hewlett-Packard er en viktig medspiller i et stort globalt team. Vi leverer markedsledende supportløsninger hvor leveransen skreddersys etter kundens behov. Sammen gjør vi  en meget viktig jobb for å sikre høy kundetilfredshet slik vårt slogan viser,  «customer satisfaction is a part of our DNA».

 

Relasjonsbygging og kundeoppfølging vil derfor være en viktig del av ansvarsområdet, der du som rådgiver vil bidra til at IT teknologien utnyttes optimalt og sikrer kundens og HP sin konkurransekraft.

 

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=43598951

 

 

CRM med kunden i sentrum?

 Da Customer Relationship Management (CRM), ble introdusert tidlig på 2000-tallet, ble det brukt på hvordan IT kunne understøtte salg, marketdsføring og kundeservice. Mye fokus ble rettet mot hvordan salg og markedsføring kunne automatiseres, fornyes og bidra til innovasjon. Når man kom til kundeservice og hvordan dette skulle integreres og nyttegjøres, stilnet det.Det ble mye fokus på  IT og verktøy. At dette også handler om forankring i strategi og kultur og ofte involverer innovasjon i organisasjons- og forretningsmodeller, ble uteglemt. Ble kunden glemt?

 

Sørvis på norsk er lønnsomt

Et kort søk på sørvis («bokmål») og service («nynorsk»), gir fort treff både på Support, Garantireparasjon, Kundeoppfølging og Ettermarked.

 

At man fortsatt ser på service og support som ettermarked, når tjenesteproduksjon er framtida, er fascinerende. I dag er det ikke noe ettermarked. Markedsplasssen er tjenestebasert og det er stadig vanskeligere å differensiere seg gjennom kun produkter. Det er hvordan vi tar vare på våre kunder mellom de store kjøpene og i det daglige som bestemmer framtidsmulighetene. For mange er det fortsatt fokus på kun transaksjoner og salg. Slike forretningsmodeller vil bli stadig mindre attraktive.

 

Slik er tjenester, som kundeservice og support framtida og det handler om å innovere på tvers av hele verdikjeden.  Et eksempel på dette er nye skybaserte forretningsmodeller. SalesForce.com er et eksempel på et firma som har redefinert supportbegrepet. I deres verden handler det om å skape suksessplaner heller en supportplaner. Tilsvarende i HP fokuserer vi på hvordan service og support er en vesentlig del av vår og kundenes konkurransekraft der vårt slagord er «customer satisfaction is a part of our DNA».

 

 

Skrevet av Frode Lukassen, leder HP Support, HP Norge AS

Bilde tatt av Helge Østensten, HP Norge AS

Publisert av Henriette Ask, HP Norge AS

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
27 Feb - 2 March 2017
Barcelona | Fira Gran Via
Mobile World Congress 2017
Hewlett Packard Enterprise at Mobile World Congress 2017, Barcelona | Fira Gran Via Location: Hall 3, Booth 3E11
Les mer
Each Month in 2017
Online
Software Expert Days - 2017
Join us online to talk directly with our Software experts during online Expert Days. Find information here about past, current, and upcoming Expert Da...
Les mer
Se alle