Email Subscription Notifications Suspended Temporarily
We are in the process of making navigation in the Servers and Operating Systems forums simpler and more direct. While doing this, we have to temporarily suspend email notifications for subscriptions. If you are subscribed to one or more discussion boards or blogs in the community, please check them daily to see new content. Notifications will be turned back on in a few days. We apologize for any inconvenience this may cause. Thanks, Warren_Admin
Garasjen - uten nerden stopper verden
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Vis at du bryr deg - gi litt blod!

NorgeGjest

Vis at du bryr deg og gi litt blod til de som fortjener det

Antall blodgivere i dag er litt i overkant av 100,000 og det registreres rundt 15,000 nye hvert år. Problemet er at dette kun erstatter det frafallet som forsvinner hvert år av naturlige årsaker som alder, sykdom, medisinbruk og så videre. Per dags dato trengs det rundt 4,000 nye blodgivere i Oslo alene og flere menn etterlyses. HP Norge er en bedrift med mange menn og noen av oss er også nerder. Vi tør å stå fram som blodgivere og oppfordrer flere av dere til å gjøre det samme. Dette handler om et verdisett vi lett kan assosisere oss med.

  

Hjertet slår og transporterer livsviktig blod.  Tilsvarende viktig er IT for bedrifter og organisasjoner.

Å være blodgiver beskrives med stikkord fra Blodbanken sin brosjyre; « Det krever mer enn god helse. Det krever mot. Det krever dedikasjon og det krever prioritering. Det krever mennesker som våger å gå i front. Som forstår samfunn og fellesskap. Mennesker med et sunt liv og sunne verdier.» Dette er verdier vi i HP ønsker å identifisere oss med. Uten nerden stopper verden. Uten blod, stopper hjertet og uten datarom, stopper bedriften. Dette er tre eksempler på hvordan ting kan stoppe opp uten en hovedingrediens.

 

 blodbrodre.jpg

 

Bli med på Hpnerden på dugnad

Når et datarom eldes, må komponentene erstattes av yngre og bedre komponenter. Noe alle ansatte i HP skjønner. Norge har en stadig aldrende befolkning som gjør det svært viktig med rekruttering av nye, unge blodgivere. Ved å bli blodgiver gjør du en utrolig viktig samfunnsinnsats. Flere operasjoner og livs givende behandlinger kunne ikke vært utført uten blodgivernes iherdige innsats. Som Knut Nærum poengerer:

 

«Jeg gir blod fordi jeg en dag kan komme til å trenge det selv, og da vil det være flaut å ikke å ha bidratt. Det ville være som å holde seg inne og latt som man er bortreist når det er dugnad i gården. Blodgivning er rett og slett en Kroppsvæskebasert dugnad. Den slutter riktignok ikke med grilling, men på en annen side slipper man å bli svett og skitten».

 

Ja, du får et lite stikk. Ja, det tar en halvtime. Ja, du må ta deg tida til å dra dit de tapper blodet. MEN, du får god samvittighet, du bidrar til noe utrolig viktig og gjør en fantastisk god gjerning. Dessuten får du kanskje litt juice og en liten premie når du er ferdig.

 

Bli med HPnerden og spre det glade HP-blodet til de som virkelig trenger det.

Meld deg på her www.blodbanken-oslo.no, www.giblod.no eller ring 22 11 89 00

 

Du kan gi blod på Ullevål Sykehus eller også i Blodbussen, som med jevne mellomrom kommer til Fornebu eller andre steder der du jobber.

 

Løs billett til bussen og bidra til et samfunnsnyttig formål.

 

Du oppfordres også å til å følge oss på Twitter om hvordan vi hver dag sørger for å supportere IT-løsninger som som bidrar til å løse samfunnsnyttige formål.

 

hpnerden_logo_tw.jpg

 

 

Skrevet av Thomas Sletten og Frode Lukassen (leder HP Norges supportorganisasjon ), Hewlett Packard Norge AS

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Arrangement
28-30 November
Madrid, Spain
Discover 2017 Madrid
Join us for Hewlett Packard Enterprise Discover 2017 Madrid, taking place 28-30 November at the Feria de Madrid Convention Center
Les mer
HPE at Worldwide IT Conferences and Events -  2017
Learn about IT conferences and events  where Hewlett Packard Enterprise has a presence
Les mer
Se alle