cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

FETCh getting failed.

LeoThe13th
Advisor

FETCh getting failed.

Hi All,
My current assignemnt to migrate and application from 32bit to 64 bit. I one of the module there is everything is getting compiled in 64bit successfully. but when i running/executing the program it is getting failed while fetching the cursor. Cursor is OPEN successfully.
Same code with 32bit is running fine. Error comes only when i compile the code in 64bit.

While debugging wht i found is the cursor is getting closed before it had reached the fetch part.

Is anyone have faced such issues while porting an application from 32bit to 64bit.
I cant upload the files as it part of bigger application.
If needed i can 2 upload 2 relelevent files where all the functions call are made.

Thanks
Bhushan
3 REPLIES
Dennis Handly
Acclaimed Contributor

Re: FETCh getting failed.

>getting compiled in 64bit successfully.

Is it lint free? On IPF have you compiled with +wlint +w64bit? Or used cadvise for PA?
LeoThe13th
Advisor

Re: FETCh getting failed.

For compilation i used
cc +DA2.0 +DD64

For reference I have attached the src code (Just 2 files)
.In file sdp_gimp_db.pc

Function: sdp_gimp_db_fetch_channel_config â Fteching cursor; Code is giving problem here;

sdp_gimp_db_logon â Open the cursor.


In file: sdp_gimpman_initialise_db.c

Function: sdp_gimpman_initialise â Calls above function.
Dennis Handly
Acclaimed Contributor

Re: FETCh getting failed.

>For compilation i used: cc +DA2.0 +DD64

Remove +DA2.0, that conflicts.

A .c is useless without the include files, I need a .i. Compile with -E and save stdout.