Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with Oracle Reports Server 6i

Geetha_1
Regular Advisor

Problem with Oracle Reports Server 6i

Recently, I hardened the server as per CIS HP-UX Benchmark document. Not sure if this is related but now we are having problems with Oracle Reports Server 6i.

When we try to run reports via web - I get the error

Error: The requested URL was not found, or cannot be served at this time.
Oracle Reports Server CGI - Report Job has terminated with error.
Reports Server Replies:
REP-0159:

If I run the reports builder directly from the UNIX command line using the "rwbld60" command, I get the an pop-up screen indicating error but no error message is displayed.

The DISPLAY variable is set and reports60 server process is running fine.

Any help is appreciated! Thx. Geetha.
8 REPLIES
Steven E. Protter
Exalted Contributor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

After hardening security you may need to change your xvfb settings to have reports 6i.

Compare my configuration file to yours and CONSIDER making changes where different.

See attachment.

SEP
Steven E Protter
Owner of ISN Corporation
http://isnamerica.com
http://hpuxconsulting.com
Sponsor: http://hpux.ws
Twitter: http://twitter.com/hpuxlinux
Founder http://newdatacloud.com
Geetha_1
Regular Advisor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

Hi Steven,
I can't open your script. Can you please send it as a text file? Thx. Geetha.
Geetha_1
Regular Advisor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

Also, which file are the xvfb settings located? Thx.
Yogeeraj_1
Honored Contributor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

hi,

please have a look at SEP's interesting thread about the XVFB configuration.

http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=189455

if you have any difficulties, please do let us know.

regards
Yogeeraj
No person was ever honoured for what he received. Honour has been the reward for what he gave (clavin coolidge)
Yogeeraj_1
Honored Contributor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

hi again,

concerning the error you are getting:
REP-0159: Syntax error on command line.

It seems like the Reports Server has rejected the call from the CGI executable. One of the required parameters is incorrect.

To troubleshoot this, modify your URL to include the parsequery command:
http://mysvr.mu:7777/dev60cgi/rwcgi60/parsequery?server=repserver+report=test.rdf+userid=scott/tiger@MYDB+destype=cache+desfomat=HTML

This will result in:
The CGI will return a screen that shows each individual parameter and its value.

1) Verify that each parameter has a value.
2) Verify that the DESTYPE parameter has a valid value.

let us know
kind regards
Yogeeraj
No person was ever honoured for what he received. Honour has been the reward for what he gave (clavin coolidge)
Geetha_1
Regular Advisor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

Yogeeraj,
Thanks a lot for the input. I don't have any /etc/rc.config.d/xvfb file on my server. Do I create it? Also there is no /etc/X11/xvfb_daemon.pl.

I did type URL to include the parsequery command - each individual parameter seems to be right.

Geetha.
jack kolowasik
Occasional Visitor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

hello friend,,

open this link


http://linuxera.com/content/view/205/2/


jack
Geetha_1
Regular Advisor

Re: Problem with Oracle Reports Server 6i

The problem is solved. We had to reinstall Oracle Reports Server. This is an old thread. Thanks.
Geetha.